Antena 3 CNN Actualitate Fotografia unui român, pe autobuzele turistice din Paris. Imagini cu Castelul Peleș pe străzile din capitala Franței

Fotografia unui român, pe autobuzele turistice din Paris. Imagini cu Castelul Peleș pe străzile din capitala Franței

De mai multe zile, pe numeroasele autobuze turistice ce circulă la Paris, poate fi admirată o fotografie superbă a Castelului Peleș realizată de un român.

Fotografia unui român, pe autobuzele turistice din Paris. Imagini cu Castelul Peleș pe străzile din capitala Franței
Sursa foto: Facebook I Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Sep 2023   •   09:13

Fotografia este ca o invitație pentru toată lumea să viziteze România.

Cu mesajul postat pe autobuze, "Lăsați-vă surprinși de România, la mai puțin de trei ore de zbor de Paris", fotografia se plimbă pe mijloacele de transport în comun din capitala Franței.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Această fotografie a fost realizată de Paul Antonescu, un apreciat fotograf român din Pitești care face fotografii profesioniste de 20 de ani.

"Fotografia este făcută acum patru ani, în contextul în care fiind fotograf și de documentare și de stoc și de eveniment, mi-am dorit foarte mult să impresionez.

Citește șiExclusiv | Cum va arăta registrul traficanţilor de droguri din România

Mi-am dorit să găsesc imagini care au o utilitate în lumea digitală.

Imaginea a fost apreciată datorita faptului că aspectul și culorile nu au fost îmbunătățite sau supraeditate.

Eu cred că România este norocoasă că se poate identifica cu o arhitectură ca a Peleșului.

În 2024 Castelul Peleș împlinește 150 de ani de când Carol I a început construcția lui și consider că arhitectura lui concurează cu edificii reputate din Italia, Germania și Franța", a spus Paul Antonescu, fotograf, la Antena 3 CNN. 

"Lăsați-vă surprinși de România!” - #MEAT a demarat o campanie outdoor de promovare a României ca destinație turistică în Franța , pe străzile din Paris.

Campania outdoor are scopul de a atrage atenția publicului francez asupra României ca destinație turistică și de a transmite un mesaj de impact, cu accent pe patrimoniul cultural și natural al țării noastre", potrivit Ministerul Turismului.

×
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close