Antena 3 CNN Actualitate Fotografii scandaloase cu un şef de poliţie din Reşiţa. Comandantul, prieten la cataramă cu interlopii

Fotografii scandaloase cu un şef de poliţie din Reşiţa. Comandantul, prieten la cataramă cu interlopii

Fotografii scandaloase cu un şef de poliţie din Reşiţa. Comandantul, prieten la cataramă cu interlopii
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Iun 2013   •   13:17

Comandantul Poliţiei din Reşiţa a fost fotografiat bând şi dansând alături de interlopi cunoscuţi din oraş.

Potrivit argument-cs.ro, imaginile au fost depistate chiar pe calculatoarele şi laptopurile ridicate în urma percheziţiilor făcute la interlopul Ocsi Şafran şi la barul acestuia din Dealul Crucii.

În una dintre fotografii, comisarul şef Cornel Băjău apare dansând cu interlopul Ocsi, cum era el cunoscut în zonă. Într-o altă fotografie, apare tot alături de Şafran cu un pahar, cel mai probabil de whiskey, în mână.

Autorităţile ar fi descoperit sute de astfel de fotografii compromiţătoare cu Băjău şi interlopii din Dealul Crucii, fapt ce l-ar fi dus pe Băjău în faţa Comisiei de Disciplină.

Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt IPJ Caraş-Severin, a declarat pentru Antena 3 că autorităţile au deschis o anchetă în acest caz la data de 20 mai. Ulterior, s-a propus sesizarea Consiliului de Disciplină. Comisia de disciplină a propus trecerea într-o funcţie inferioară a comisarului şef Cornel Băjău. Între timp, Cornel Băjău depus contestaţie. Până la rezolvarea contestaţiei, Cornel Băjău va rămâne în funcţia de şef al Poliţiei municipiului Reşiţa.


 



×
Subiecte în articol: interlopi
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close