Antena 3 Actualitate Fratele minerului mort, strigăt de disperare către președintele Iohannis: „Scuturați sistemul”

Fratele minerului mort, strigăt de disperare către președintele Iohannis: „Scuturați sistemul”

de S.T.    |    31 Oct 2017   •   11:02
Fratele minerului mort, strigăt de disperare către președintele Iohannis: „Scuturați sistemul”
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Fratele minerului mort luni în explozia de la Mina Uricani îi cere preşedintelui Iohannis să ia măsuri pentru ca astfel de incidente să nu mai aibă loc.

Bărbatul este şi el un fost miner şi locuieşte acum în Londra.

„Anghel Alexandru Ștefăniță… Este numele unui cetățean român care în 2014, pe data de 16 noiembrie, a petrecut cinci ore în frig, la Londra, pentru a lupta cu un sistem bolnav. Sunt convins că data vă este cunoscută. Astăzi își plânge fratele pierdut în tragedia de la Uricani. Tot astăzi, domnule președinte, aveți datoria de a lua atitudine. Noi ne-am făcut datoria, am luptat cu sistemul așa cum am putut, am fost la vot, v-am votat. Astăzi domnule Iohannis, nu mai târziu, scuturați sistemul, ale cărui victime suntem toți, cu toată puterea pe care o aveți. Începeți cu CEH, o organizație putredă, coruptă și ucigașă. Luați atitudine, îi datorați asta lui Anghel Alexandru Ștefăniță! #REZIST”, scrie Alexandru Ștefăniță Anghel în mesajul transmis președintelui Klaus Iohannis.

Sursa: Gazeta de Dimineaţă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close