Antena 3 CNN Actualitate Andrew și Tristan Tate, reţinuţi pentru 24 de ore. Cei doi sunt cercetaţi pentru trafic de persoane

Andrew și Tristan Tate, reţinuţi pentru 24 de ore. Cei doi sunt cercetaţi pentru trafic de persoane

Răsturnare de situație în cazul descinderilor de astăzi, de la frații Tate. Mascații au efectuat percheziții și la o fostă polițistă care se pare că ar fi implicată în dosarul de trafic de persoane deschis pe numele celor doi.

Andrew și Tristan Tate, reţinuţi pentru 24 de ore. Cei doi sunt cercetaţi pentru trafic de persoane
Sursa foto: Captura foto Youtube
de Denisa Dicu    |    29 Dec 2022   •   22:50

Update: 22:50 Frații Tate au fost reținuți pentru 24 de ore.

Update: 20:00 Perchezitiile în cazul fraților britanici Andrew și Tristan Tate, acuzați de trafic de persoane alături de o fostă polițistă, s-au încheiat joi seară. Toți cei trei făptuitori au fost duși la sediul DIICOT pentru audieri, care vor dura toată noaptea.

Update 14:20. Potrivit unor surse apropiate anchetei, se pare că o fostă polițistă ar fi implicată în dosarul în care frații Tate sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional dar și de viol. În această dimineață au fost percheziții la domiciliul acesteia. Mai mult decât atât, femeia va fi audiată alături de cei doi frați. 

Din primele informații, procurorii și polițiștii fac chiar în aceste momente percheziții în vila de lux a celor doi frați. Este vorba despre cunoscuții frați Tate, doi britanici stabiliți în România, colecționari de ceasuri sau bolizi de lux. Aceștia reprezintă, totodată, un magnet pentru femeile frumoase. Este celebră povestea între unul dintre cei doi frați și Bianca Drăgușanu. 

De mai bine de cinci ore se află procurorii DIICOT la vila celor doi, alături de polițiști, unde fac percheziții în dosarul în care aceștia sunt acuzați de constituire a unui grup infracțional dar și de viol. 

Probele au legătură, de asemenea, și cu dosarul în care frații ar fi acuzați de sechestrarea a două femei. 

”Ăsta este un semnal, pentru că înseamnă că se întâmplat ceva care trebuia curmat. Pentru că altminteri acțiunea asta în forță și faptul că puțin mai devreme a fost adusă o mașină de lux din altă parte, înseamnă că acțiunea nu se desfășoară doar aici, la casa fraților Tate, ci mai sunt alte câteva locații unde sunt descinderi. De altfel s-a și confirmat faptul că mai sunt vizate câteva adrese. 

Apropo de dosarul din aprilie, haideți să ne amintim puțin pe scurt. Este vorba despre două femei, care au fost răpite de către cei doi frați, aceștia fiind practicanți de arte marțiale. Una dintre acesta era cetățean american, Ambasada Americii a făcut reclamație la DIICOT, DIICOT-ul, în urmă aceste plângeri, a făcut descinderea și le-a găsit pe cele două fete. Ulterior, surprinzător, acestea nu au mai depus plângere. 

Acum se speculează faptul că cele două ar fi depus plângere și că acesta ar fi motivul pentru care s-ar întâmpla asta acum. Dar eu nu cred așa ceva. Se mai fac speculații cum că cei doi ar avea legături cu extrema dreaptă din America, adică niște speculații politice care nu cred că își au rostul. Cred că lucrurile sunt cu mult mai simple. 

Dacă spunem organizare de grup infracțional, înseamnă că nu sunt numai ei doi. Înseamnă că mai sunt și alții. Acei alții cred că sunt percheziționați la ora aceasta, cred că unul dintre locurile percheziționate este cel din care a fost adusă mașina de lux. Mai ales că există și o platformă a poliției foarte aproape care ne arată că vor fi ridicate mașini din curte. Înseamnă că aceste mașini au și ele probe în ele, pentru că altfel ar fi fost doar sigilate și lăsate aici în curte.  

Eu cred că 24 de ore cu siguranță vor fi reținuți. Probabil că mâine dimineață vor fi duși în fața judecătorului”, a declarat Sorin Ovidiu Bălan în exclusivitate pentru Antena 3 CNN. 

 

×
Subiecte în articol: frații Tate Tristan Tate Cobra Tate
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close