Antena 3 CNN Actualitate Frații Tate, vizitați de Consulul general american, la Arestul Central

Frații Tate, vizitați de Consulul general american, la Arestul Central

Vizită de gradul zero la Arestul Central. Consulul General american a ajuns în urmă cu puţin timp la fraţii Tate, reţinuţi pentru trafic de persoane și viol.

de Mia Lungu    |    20 Ian 2023   •   11:02

Cei doi britanici, Tristat și Andrew Tate, au cerut asistenţă şi din partea SUA, după ce săptămâna trecută au fost vizitaţi şi de reprezentanţii ambasadei Marii Britanii la Bucureşti.

Frații milionari au cetățenie dublă britanică-americană.

Reprezentanţii ai echipei Ministerului de Afaceri Externe al Marii Britanii acordă consultanţă consulară cetăţenilor britantici aflati în detenţie în alte ţări.

Între timp, Tristan Tate, a fost vizitat în arest de fosta iubită și de fiica lor. De asemeanea, a mai fost la ei la arest și o victimă din dosar.

Cei doi își pregătesc terenul pentru eliberare. Procurorii DIICOT trebuie să ceară cât mai repede prelungirea măsurii arestului preventiv, care expiră săptămâna viitoare. Avocații își pregătesc strategia ca să se respingă această prelungire.

Citește și: Cine sunt femeile care au venit să-i viziteze pe fraţii Tate în arest: "Niciodată nu am spus că am fost victimă"

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close