x close

Galaţi. Bătaie în trafic între doi tineri şi un taximetrist

de Observator    |    31 Mai 2011   •   23:51
Galaţi. Bătaie în trafic între doi tineri şi un taximetrist 310 Foto: lideruldeopinie.ro

Nici în trafic lucrurile nu sunt mai liniştite. Nu se mai practică vorba bună şi scuzele, ci pumnii şi picioarele. În maşină şi chiar în adversar.

Un nou exemplu în acest sens vine de la Galaţi. Doi tineri s-au luat la harţă cu un taximetrist, iar pentru a tranşa cât mai repede conflictul, omul şi-a chemat ajutoare. A urmat o bătaie în toată regula.

De la un simplu conflict în trafic, care putea fi rezolvat cu scuze. În schimb, tinerii şi taximetristul s-au alergat prin oraş cu maşinile. Cel din urmă a chemat în ajutor alţi şase colegi. Le-au blocat drumul tinerilor şi au început să le dea pumni şi picioare. Până i-a zărit o patrulă a poliţiei locale.

"Conflictul plecase de la o şicană în trafic între cei doi tineri şi taximetrist, care s-au înjurat reciproc", a declarat Cristian Gîscă, director general la Poliţia Locală Galaţi.

Toţi cei implicaţi în scandal au ajuns la Poliţie şi vor trebui să achite o amendă de 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice. În plus, şoferul care a condus băut s-a ales cu dosar penal.

 


Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati