Antena 3 CNN Actualitate Galaţi. Bătaie în trafic între doi tineri şi un taximetrist

Galaţi. Bătaie în trafic între doi tineri şi un taximetrist

Galaţi. Bătaie în trafic între doi tineri şi un taximetrist
Sursa foto: Foto: lideruldeopinie.ro
31 Mai 2011   •   23:51

Nici în trafic lucrurile nu sunt mai liniştite. Nu se mai practică vorba bună şi scuzele, ci pumnii şi picioarele. În maşină şi chiar în adversar.

Un nou exemplu în acest sens vine de la Galaţi. Doi tineri s-au luat la harţă cu un taximetrist, iar pentru a tranşa cât mai repede conflictul, omul şi-a chemat ajutoare. A urmat o bătaie în toată regula.

De la un simplu conflict în trafic, care putea fi rezolvat cu scuze. În schimb, tinerii şi taximetristul s-au alergat prin oraş cu maşinile. Cel din urmă a chemat în ajutor alţi şase colegi. Le-au blocat drumul tinerilor şi au început să le dea pumni şi picioare. Până i-a zărit o patrulă a poliţiei locale.

"Conflictul plecase de la o şicană în trafic între cei doi tineri şi taximetrist, care s-au înjurat reciproc", a declarat Cristian Gîscă, director general la Poliţia Locală Galaţi.

Toţi cei implicaţi în scandal au ajuns la Poliţie şi vor trebui să achite o amendă de 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice. În plus, şoferul care a condus băut s-a ales cu dosar penal.

 


×

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close