Antena 3 CNN Actualitate Galaţi. O femeie care asista la slujbele din Cimitirul Eternitatea a murit, după ce s-a înecat cu cozonac

Galaţi. O femeie care asista la slujbele din Cimitirul Eternitatea a murit, după ce s-a înecat cu cozonac

Galaţi. O femeie care asista la slujbele din Cimitirul Eternitatea a murit, după ce s-a înecat cu cozonac
Sursa foto: Foto: ziarelive.ro
22 Apr 2012   •   17:56

O femeie de 59 ani a murit, duminică, în Cimitirul Eternitatea din Galaţi, în timp ce asista la slujbele de pomenire a morţilor.
   
Femeia a băut mai multe pahare de vin şi a mâncat cozonac, după care s-a culcat pe o bancă şi în timpul somnului s-a înecat. Când au văzut că nu dă niciun semn să se trezească, poliţiştii, care patrulează zona, au sunat la 112. Un echipaj de la SMURD şi unul de la Serviciul de Ambulanţă au venit imediat la faţa locului şi au început manevrele de resuscitare.
   
'Am încercat mai bine de 30 de minute s-o resuscităm, dar din păcate, corpul nu a răspuns la manevre. Suspicionez o aspirare de alimente, dar necropsia va stabili exact despre ce a fost vorba', a spus medicul Florian Huţuleac din cadrul Serviciului de Ambulanţă Galaţi.
   
Trupul femeii de 59 de ani a fost transportat la morga Spitalului de Urgenţă, unde legiştii îi vor face necropsia pentru stabilirea exactă a cauzei decesului.

×
Subiecte în articol: cimitir Galați moarte cozonac femeie
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close