Antena 3 CNN Actualitate Garduri metalice învelite în folii de plastic pentru a-i separa pe vaccinaţi de nevaccinaţi, într-un hipermarket din Galaţi

Garduri metalice învelite în folii de plastic pentru a-i separa pe vaccinaţi de nevaccinaţi, într-un hipermarket din Galaţi

Garduri metalice şi cu folii de plastic au fost montate într-un hipermarket din Galaţi pentru a-i separa pe vaccinaţi de cei nevaccinaţi.

Garduri metalice învelite în folii de plastic pentru a-i separa pe vaccinaţi de nevaccinaţi, într-un hipermarket din Galaţi
Sursa foto: Facebook | Lulu Suliman
de Alin Tarnovschi    |    24 Noi 2021   •   14:57

Decizia a fost luată de conducerea hipermarketului, având în vedere că în interior se află atât magazine alimentare (esenţiale), cât şi magazine nealimentare la care nu este necesar certificatul verde.

Astfel, pentru a diferenţia fluxurile de persoane din interiorul hipermarketului, reprezentanţii unităţii au montat garduri înalte de doi metri, îmbrăcat în folii de plastic.

Pe o parte a gardului pot circula cei care au certificat verde, aceştia având acces şi la magazinele nealimentare, iar de cealaltă parte a gardului accesul este liber pentru toată lumea indiferent dacă oamenii au sau nu certificat verde.

Oamenii au rămas uimiţi atunci când au intrat în magazin şi au descoperit că pot circula doar pe o parte a gardului, fiind astfel separaţi în funcţie de certificatul verde.

Situaţia de la Galaţi nu este însă singulară.

Kaufland “Ultimul leu” Galati

Publicată de Lulu Suliman pe Marţi, 23 noiembrie 2021

Garduri înalte de doi metri în supermarket, pentru a-i delimita pe vaccinați de nevaccinați. Decizia unui mare lanț de magazine

În urmă cu câteva zile, într-un hipermarket din Râmnicu Sărat au fost montate garduri asemănătoare, scopul fiind acelaşi, respectiv de a-i separa pe cei care deţin certificat verde de cei care nu au.

"Țarc special pentru oi!! Ia să nu mai intre niciunul o săptămână și să vezi cum se schimbă totul!", "Ciudat, dacă până acum făceam mișto unii de alții...acum chiar nu e ok așa! Asta nu e glumă...", "Ce ne mai testează ăștia sa vadă cât mai dormim și noi dormim de rupem rândurile! Ordin nemțesc care va să zică! Avem magazine de cartier, mergem acolo, sa mănânce și alea o pâine daca ăștia s-au săturat și au umplut sacii! Ca la nebuni e puțin spus!", sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor la clipurile video de pe Facebook.

Autorităţile statului, respectiv ITM, au anunţat că astfel de garduri sunt ilegale, iar hipermarketurile care le-au montat deja vor fi obligate să le desfiinţeze.

×
Subiecte în articol: Galați
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close