Antena 3 CNN Actualitate Garduri înalte de doi metri în supermarket, pentru a-i delimita pe vaccinați de nevaccinați. Decizia unui mare lanț de magazine

Garduri înalte de doi metri în supermarket, pentru a-i delimita pe vaccinați de nevaccinați. Decizia unui mare lanț de magazine

Aplicarea restricțiilor de acces in magazinele neesențiale naște situații hilare.

Garduri înalte de doi metri în supermarket, pentru a-i delimita pe vaccinați de nevaccinați. Decizia unui mare lanț de magazine
Sursa foto: Dan Olteanu / Facebook
de Laura Dinu    |    22 Noi 2021   •   14:54

Soluție românească implementată într-un supermarket. Pentru a delimita spațiile de acces ale persoanelor vaccinate de cele ale persoanelor nevaccinate, reprezentanții unui magazin din Râmnicu Sărat au așezat un gard in interior.

Un client nemulțumit a postat o filmare pe o rețea de socializare, care a adunat zeci de comentarii negative. Pe imagini se vede cum in interiorul magazinului a apărut un gard înalt de aproape 2 metri, menit sa împiedice accesul către magazinele considerate neesențiale.

Bineînțeles că postarea a devenit în scurt timp virală.

”Țarc special pentru oi!! Ia să nu mai intre niciunul o săptămână și să vezi cum se schimbă totul!!

Ciudat, dacă până acum făceam mișto unii de alții...acum chiar nu e ok așa! Asta nu e glumă...

Ce ne mai testează ăștia sa vadă cât mai dormim și noi dormim de rupem rândurile! Ordin nemțesc care va să zică! Avem magazine de cartier, mergem acolo, sa mănânce și alea o pâine daca ăștia s-au săturat și au umplut sacii! Ca la nebuni e puțin spus!”, sunt doar câteva dintre mesaje postate. 

Se pare însă că supermarket-ul din Râmnicu Sărat nu este unicat. Și asta pentru că este vorba despre un mare lanț de magazine al căror reprezentanți au luat decizia de a delimita aceste spații. 

Măsura a fost luată de către conducere, având în vedere că pe galeria de acces și de ieșire din magazin se află mai multe magazine care nu se află în categoria celor esențiale. 

×
Subiecte în articol: Ramnicu Sarat Supermarket
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close