Antena 3 CNN Actualitate Gelozia i-a măcinat gândurile. Si-a ameninţat fosta iubită că va posta pe internet cele mai INTIME poze cu ea

Gelozia i-a măcinat gândurile. Si-a ameninţat fosta iubită că va posta pe internet cele mai INTIME poze cu ea

Gelozia i-a măcinat gândurile. Si-a ameninţat fosta iubită că va posta pe internet cele mai INTIME poze cu ea
de O.P.    |    10 Dec 2013   •   06:06

Gelozia l-a adus pe un tânăr din judeţul Suceava în faţa procurorilor. Acesta a vrut să-i dea iubitei sale minore o lecţie după ce l-a părăsit. După ce a bătut-o bine, a şantajat-o că va posta pe internet mai multe poze din momentele lor intime.

Fata nu a cedat, aşa că băiatul şi-a pus planul în aplicare. Între timă însă, pe fir au intrat şi poliţiştii.



El 22 de ani, ea doar 14. Au trăit o frumoasă poveste de dragoste până când ea a zis stop. Bărbatul nu s-a putut obişnui cu acest gând şi i-a spus că va posta pe o reţea de socialilzare poze cu ea în ipostaze indencente. În plus a şi lovit-o de câteva ori. Nici măcar pumnii lui nu au făcut-o să se răzgândească, iar el şi-a pus planul în aplicare.

Rudele sar în apărarea tânărului. Susţin că, de fapt, bărbatul a fost provocat de fată să posteze pozele şi că nu a făcut nimic împotriva voinţei ei.

Oamenii legii au ridicat de la locuinţa tânărului un laptop şi două telefoane mobile de pe care bărbatul ar fi postat pe internet pozele.

Tânărul de 22 de ani este acum cercetat în libertate pentru pornografie infantilă prin sisteme informatice în formă continuată şi act sexual cu un minor.

×
Subiecte în articol: gelozie fotografii
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close