Antena 3 CNN Actualitate Generalul Florian Coldea, apariție-surpriză la o petrecere

Generalul Florian Coldea, apariție-surpriză la o petrecere

La un moment dat, generalul Florian Coldea, fostul șef operativ al SRI, părea că a dispărut din peisajul public. Surpriză, însă. Jurnaliștii l-au surprins la o petrecere. Iar Coldea părea foarte relaxat, în compania mai multor invitați de marcă.

Generalul Florian Coldea, apariție-surpriză la o petrecere
de Gabriel Dano    |    25 Mai 2021   •   17:44

"Lumea poate să creadă, așa cum câțiva oameni de-ai lui m-au întrebat ce am cu el, că am ceva cu el, dar nu am nimic. Dar, omul acesta a făcut atâtea nenorociri în țara asta încât și dacă îl vezi în Piața Matache te întrebi pe cine vrea să nenorocească de acolo.

Atenția și preocuparea noastră este una legitimă, ca și a multor jurnaliști care nu fac parte din categoria plutonierilor de presă care l-au slujit și pe el și pe Laura Codruța Kovesi în toate nenorocirile abominabile, în toate crimele pe care le-au făcut în țara asta.

Eu am făcut o contabilitate și am s-o țin în continuare, o contabilitate morbidă: oamenii care au murit, care au ajuns în pământ hăituți de cei doi și care nu au apucat să audă verdictul judecătorilor. Sunt 18 oameni declarați de justiție nevinovați, oameni care nu au apuca să audă pentru că sunt la cimitir", a spus Mirel Curea, redactor-șef adjunct al cotidianului Evenimentul zilei, publicația care a făcut publice fotografia cu Florian Coldea.

×
Subiecte în articol: Florian Coldea
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close