Antena 3 CNN Actualitate George Copos a fost ELIBERAT. "Mă simt ruşinat"

George Copos a fost ELIBERAT. "Mă simt ruşinat"

George Copos a fost ELIBERAT. "Mă simt ruşinat"
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Apr 2015   •   16:09

George Copos a fost eliberat condiţionat, în urma deciziei magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti. 

 
Decizia este definitivă şi George Copos a părăsit, marţi, penitenciarul, după 400 de zile de la încarcerare.

"Important este acum altceva, să ies cu toate simţurile sănătos. Şi cu trupul şi cu sufletul şi cu mintea. Mă duc direct la spital. Am un respect şi o consideraţie aparte pentru aceşti oameni, de la simplul agent care lucrează în penitenciar, până la comisarul - director. Sunt nişte oameni deosebiţi. Sigur că mă simt ruşinat. Sunt un om care am creat 5.000 de locuri de muncă, am plătit peste 260 de milioane de euro către bugetul de stat. Am crezut enorm de mult în puterea judecătorească. Şi vreau să cred că trăiesc într-un stat de drept" a spus George Copos la ieşirea din penitenciar.
 
Reporterul Antena 3, Berta Popescu, a explicat că George Copos devine, astfel, primul condamnat din dosarul "Transferurilor" care va părăsi penitenciarul. 
 
"George Copos a fost la Tribunalul Bucureşti, a dat şi o declaraţie în faţa judecătorilor şi spunea că a avut un comportament foarte bun în închisoare, a respectat toate regulile, nu a fost sancţionat niciodată şi a fost chiar şi recompensat. În plus, George Copos a scris şi cinci cărţi, una de istorie şi patru de turism. S-au scăzut 150 de zile din pedeapsă doar pentru că a scris aceste cinci cărţi, dar a fost recompensat şi pentru că a participat la toate activităţile din penitenciar."
 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close