Antena 3 CNN Actualitate George Simion, adevărul despre relaţia cu Diana Şoşoacă. "Eu sunt mai puţin cu dedicaţiile şi lăutarii"

George Simion, adevărul despre relaţia cu Diana Şoşoacă. "Eu sunt mai puţin cu dedicaţiile şi lăutarii"

Co-preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a arătat, duminică, la Subiectiv, cum sunt apreciate la nivelul conducerii AUR conduita şi declaraţiile publice recente ale senatorului Diana Şoşoacă.

George Simion, adevărul despre relaţia cu Diana Şoşoacă. "Eu sunt mai puţin cu dedicaţiile şi lăutarii"
de Adrian Iclozan    |    07 Feb 2021   •   23:59

George Simion: "Ce-aş putea să îi reproşez doamnei Şoşoacă (referitor la petrecerea ocazionată de aniversarea soţului, n.r.) cu excepţia faptului că unii participanţi nu ştiau versurile de la "Treceţi batalioane române Carpaţii" şi le citeau de pe tabletă?

Am văzut nişte oameni care se simt bine şi ar fi bine să trecem mai departe, pentru că sunt 14 morţi în urma incendiului de la Matei Balş şi nu doamna Şoşoacă este problema României (...) Asta-l interesează pe Traian Băsescu - dacă sunt eu certat cu doamna Şoşoacă, pentru că am participat la proteste diferite, şi în ce fel a petrecut ziua soţului..."

Răzvan Dumitrescu: "Voiam să ştiu dacă este un plan de mediatizare a doamnei Şoşoacă, la care participaţi şi dumneavoastră..."

George Simion: "Nu e un plan de mediazare. Doamna Şoşoacă este foarte spontană, după cum este şi foarte vocală. Este unul din cei 47 parlamentari AUR şi se simte bine în pielea ei. Ar fi bine ca noi, românii, să recăpătăm acest sentiment, de a ne simţi bine în pielea noastră şi să ne vedem de adevăratele probleme ale ţării."

Răzvan Dumitrescu: "Dacă aţi putea cânta precum doamna Şoşoacă, cui i-aţi face dedicaţie?"

George Simion: "Eu sunt mai puţin cu dedicaţiile şi cu lăutarii. Eu am început un proiect politic pe 1 decembrie la Alba Iulia 2019, Alianţa pentru Unirea Românilor. Îmi propun să ajungem să guvernăm România şi să punem oameni valoroşi, profesioniştii, la conducerea ţării."

Dezvăluiri la Subiectiv: conducerea AUR, pe punctul de a-şi face 'harakiri' din cauza Dianei Şoşoacă

Ultima prestaţie publică a senatorului AUR, Diana Şoşoacă, a fost comentată, sâmbătă, de invitaţii realizatorului Răzvan Dumitrescu în cadrul emisiunii Subiectiv.

Şoşoacă a transmis live pe Facebook momente din petrecerea aniversară a soţului său, desfăşurată într-un restaurant din Iaşi, unde senatoarea a cerut lăutarilor dedicaţii pentru Raed Arafat şi Klaus Iohannis.

Acum, ea şi participanţii la eveniment sunt cercetaţi de poliţie, care urmează să stabilească culpele individuale pentru nerespectarea măsurilor de siguranţă sanitară.

Este doar ultimul dintr-o serie de momente controversate în care Diana Şoşocă a captat atenţia publică.

Jurnalist EVZ: Şoşoacă mi-a spus că trebuie să fiu eliminat

"Ăsta nu e comportament de senator. Cei din conducerea AUR sunt pe punctul de a-şi face harakiri (metodă japoneză rituală de sinucidere, n.r.). Nu ştiu ce să mai facă. Nu înţeleg cum s-au trezit cu ea (cu Diana Şoşoacă) printre ei.

O plângea pe Laura Codruţa Kovesi când a fost demisă. Avea declaraţii publice în care spunea de preoţi ce nenorociţi sunt şi despre BOR că are o prezenţă malefică în viaţa noastră, a românilor. Îşi face rău chiar dumisale. Mie mi-a spus că sunt un jurnalist care trebuie eliminat", a declarat în cadrul emisiunii jurnalistul Mirel Curea, prim redactor şef-adjunct al publicaţiei Evenimentul Zilei.

Curea a menţionat că ştie despre tensiunile de la vârful Alianţei pentru Unirea Românilor direct de la membrii acesteia.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close