Antena 3 CNN Actualitate George Simion, organizatorul protestului din Piaţa Universităţii: "Ne-am limitat la 5.000 de membri, pentru că și PNL a avut 5.000 la congres!"

George Simion, organizatorul protestului din Piaţa Universităţii: "Ne-am limitat la 5.000 de membri, pentru că și PNL a avut 5.000 la congres!"

George Simion, co-preşedinte AUR, unul dintre organizatorii protestului de la Piaţa Universităţii, a vorbit în exclusivitate la Antena 3, despre mitingul la care a participat, sâmbătă, 2 octombrie.

George Simion, organizatorul protestului din Piaţa Universităţii: "Ne-am limitat la 5.000 de membri, pentru că și PNL a avut 5.000 la congres!"
Sursa foto: Hepta
de Iulia Gorgorin    |    02 Oct 2021   •   19:58

Aflat în mijlocul miilor de oameni revoltaţi, George Simion a vorbit, sâmbătă, în exclusivitate la Antena 3, despre protestul organizat împotriva măsurilor impuse de autorități.

George Simion: "Luptăm împotiva acestui sistem care ne conduce de 30 de ani"

Guvernul demult trebuia să îşi dea demisia, e cel mai mare protest din utimii doi ani, sunt oameni până la Teatrul Naţional, de aici de la Arhitectură. Ne vom uni şi cu cei din Piaţa Victoriei. Suntem zeci de mii de oameni astăzi în stradă. Va fi Piaţa Victoriei plină şi Iohannis trebuie să audă mesajul nostru. Trebuie să plece. De aceea, noi, AUR, suntem de parte românilor.

Suntem 5.000 de oameni veniţi din toate colţurile ţării, din Maramureş până în Suceava şi mergem până la capăt. Asta e adevărata moţiune de cenzură, să se vadă exact că românii nu îl mai vor nici pe Klaus Iohannis, nici pe Florin Cîţu. Mergem până la capăt. Eu nu văd capătul mulţimii şi pornim acum în marş. În aproape trei sferturi de oră, dar încă mai vin oameni.

Mulţumim românilor că au încredere în noi. Nu o să îi trădăm. Mergem până la capăt. Marţi votăm. Au încercat să ne cumpere parlamentarii. Nu suntem de vânzare. Noi AUR vrem să cadă acest sistem. Aceşti mii de oameni care sunt în momentul acest sunt dovada vie că România nu a murit.

"Noi ne-am limitat la 5.000 de membri, pentru că şi PNL-ul a făcut cu 5.000 de reprezentanţi la Romexpo"

Încalcă manifestaţia noastră în vreun fel Constituţia? Nu. Dreptul la protest e prevăzut de Constituție. Nu au cum să interzică manifestațiile. Ajungem într-o dictatură. Suntem 5.000 numai noi, AUR, sunt și alte sindicate alături de noi. Ne alăturăm celor din Piața Victoriei. Suntem zeci de mii", a declarat George Simion la Antena 3.

Citiţi şi: George Simion, despre refuzul de a se vaccina: "Am dovada că am anticorpi"
 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close