Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv George Simion, despre refuzul de a se vaccina: "Am dovada că am anticorpi"

George Simion, despre refuzul de a se vaccina: "Am dovada că am anticorpi"

George Simion, co-preşedinte AUR, a explicat declarația sa potrivit căreia refuză vaccinarea. Acesta a prezentat la emisiunea Subiectiv de la Antena 3, dovada că are anticorpi. „De ce m-aş vaccina şi de ce vrea domnul Cîţu să mă discrimineze", a întrebat acesta.

George Simion, despre refuzul de a se vaccina: "Am dovada că am anticorpi"
Sursa foto: Antrena 3
de Claudia Popovici    |    29 Sep 2021   •   21:46

Întrebat cum vede măsura potrivit căreia accesul în sectorul Horeca să se facă pe baza certificatului de vaccinare, George Simion a spus că este o măsură discriminatorie pentru cei care au trecut prin boala şi au anticorpi mai buni decât ce poate oferi vaccinul.

Mai mult, acesta a ţinut să clarifice o declaraţie recentă prin care spunea că nu s-a vaccinat şi nu se va vaccina pentru că este "sănătos şi nu simte pericolul".

„Am fost într-o emisiune duminică, și am spus că nu mă vaccinez și a sărit presa asta pro -vaccin inclusiv pro vaccinare obligatorie pe capul meu. Ce a putut să spună George Simion. E incredibil! George Simion este anti-vaccinist!

Nu sunt anti-vaccinist! Sunt pentru alegerea fiecăruia de a se vaccina. În momentul ăsta ce face Florin Cîțu este o inepție. A și jignit 70% dintre români, i-a făcut analfabeți funcționali, conform testelor Pisa. Aparent cei care nu trec testele Pisa nu se vaccinează, o aberație o gogomănie.

Eu mi-am făcut un test de anticorpi. M-am dus vineri și mi l-am făcut să văd dacă am anticorpi și ghiciți ce? Am anticorpi la COVID-19. Înseamnă că am fost asimptomatic. Am trecut prin boală. Nu știu când am avut boala dar cert este că am anticorpi.

E eu dacă am anticorpi în momentul ăsta, care sunt mult mai buni decât cei provocați de vaccin de ce m-aş vaccina și de ce vrea domnul Florin Cîțu să mă discrimineze? Adică nu îmi permite accesul în restaurant când am anticorpi. Și de ce vrea domnul Cîţu o să distrugă acele restaurante și acele terase", întreabă liderul AUR, George Simion.

George Simion: "Nu mă voi vaccina. Am 35 de ani, sunt sănătos, nu simt pericolul"

George Simion, co-preşedintele AUR a explicat astăzi într-o emisiune TV de ce nu se vaccinează: "Specialiştii joacă pe un teren necunoscut şi nu aş vrea să risc fie şi 1% neștiind ce va urma", a spus liderul AUR.

George Simion, co-preşedintele AUR a precizat astăzi că nu intenționează să se vaccineze împotriva COVID-19 explicând punctual motivele. 

“În prima fază nu m-am vaccinat pentru că erau persoane vulnerabile şi erau mulţi care așteptau vaccinul ca o salvare de care aveau nevoie pentru a nu se mai teme şi e în regulă, eu ca parlamentar puteam să am întâietate, ceea ce nu mi se pare normal. Am 35 de ani, sunt sănătos, sper, nu simt pericolul”, a spus George Simion, la Prima TV, citat de news.ro.

„Specialiştii joacă pe un teren necunoscut şi nu aş vrea să risc fie şi 1% neștiind ce va urma"

Întrebat dacă crede în COVID-19, liderul AUR a precizat că este conștient că virusul există, însă promisiunile legate de vaccin s-au schimbat.

„Specialiștii joacă pe un teren necunoscut şi nu aş vrea să risc fie şi 1% neştiind ce va urma. Am văzut că trebuie să te vaccinezi o dată la şase luni, asta spun specialiştii, eu nu aş trece din şase în şase luni printr-un vaccin care, conform prietenilor mei care s-au vaccinat, îţi face rău în momentul ăla în care te vaccinezi. (…) De boală am văzut că te protejează mai mult anticorpii naturali, dacă treci prin boală", a mai explicat George Simion care a subliniat că mulţi români nu au fost convinși de campania de vaccinare asumată de premierul Florin Cîţu.

×
Subiecte în articol: George Simion vaccin anticorpi COVID-19
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close