Antena 3 CNN Actualitate George Simion şi oamenii chemaţi la protest au blocat circulaţia în Bucureşti | Protestatarii au mărşăluit până în Piaţa Victoriei

George Simion şi oamenii chemaţi la protest au blocat circulaţia în Bucureşti | Protestatarii au mărşăluit până în Piaţa Victoriei

Oamenii care au răspuns la apelul lansat de George Simion, liderul partidului AUR, s-au întâlnit în Piaţa Universităţii din Bucureşti, iar apoi au plecat în marş către Piaţa Victoriei.

George Simion şi oamenii chemaţi la protest au blocat circulaţia în Bucureşti | Protestatarii au mărşăluit până în Piaţa Victoriei
Sursa foto: antena3cnn.ro
de Denisa Dicu    |    02 Oct 2022   •   14:00

Astfel, circulaţia în centrul Capitalei a fost blocată pe întreaga perioadă a desfăşurării marşului.

La protest sunt aşteptate circa 5.000 de persoane. Acest protest are autorizaţie să se desfăşoare de la ora 12 până la 23.

De asemenea, este de aşteptat ca oamenii să pornească în marş spre Guvern, deşi organizatorii nu au obţinut o autorizaţie pentru acest marş. Jandarmii, însă, sunt în alertă.

"Le transmit oamenilor să nu stea în casă. Dacă stau în casă vor urma nişte luni de coşmar. Foarte mulţi miniştri, dacă nu toţi, trebuie să plece. În noiembrie va fi prea târziu, acum se poate interveni", a spus George Simion.

"Nu vrem să fim conduși de hoți", "Hoții" şi "George, președinte", strigă, duminică, protestatarii.

Manifestanții au venit cu steaguri tricolore și cu pancarte pe care au scris mesaje de susținere AUR și împotriva Guvernului și a coaliției de guvernare.

George Simion spune că astfel de acțiuni precum protestul din București vor continua în toată țara.

×
Subiecte în articol: protest George Simion
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close