Antena 3 CNN Actualitate Şoferul de TIR, care a salvat viaţa unei bătrâne de 90 de ani, a primit o diplomă din partea Poliţiei

Şoferul de TIR, care a salvat viaţa unei bătrâne de 90 de ani, a primit o diplomă din partea Poliţiei

Georgian Dinu, şoferul de TIR care a salvat viaţa unei bătrân de 90 de ani din Movileni, Galaţi, a primit o diplomă din partea Poliţiei Române.

Şoferul de TIR, care a salvat viaţa unei bătrâne de 90 de ani, a primit o diplomă din partea Poliţiei
Sursa foto: Facebook | Poliţia Română | Observator
de Alin Tarnovschi    |    31 Aug 2021   •   15:45

Georgian Dinu, şoferul de TIR care a evitat la milimetru o tragedie, a primit o diplomă de "master în condus defensiv" din partea Poliţiei, însoţită de un mesaj din partea poliţiştilor.

Miercuri, 25 august 2021, în localitatea Movileni din Galaţi, Georgian conducea un TIR când, la un moment dat, o bătrână în vârstă de 90 de ani a sărit în faţa camionului, pe şosea.

Tânărul aflat la volan a reuşit, printr-o manevră de Formula 1, să o evite pe bătrâna care s-a oprit pe marginea drumului.

Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere din zonă, iar pe imagini se poate observa cum şoferul a tras brusc de volan şi astfel a reuşit să evite un impact care, cel mai probabil, ar fi fost fatal pentru femeie.

Şofer de TIR, manevră de Formula 1 pentru a salva viaţa unei femei de 90 de ani, în Movileni

Şoferul de TIR care a salvat viaţa unei bătrâne de 90 de ani, diplomă de la Poliţia Română

"Un camion de mare tonaj și o bunicuță, de aproape 90 de ani, au fost protagoniștii unui filmuleț accesat online de sute de mii de persoane.

Colegii noștri din județul Buzău și-au dorit să afle cine a fost în spatele volanului camionului.

El e șoferul de TIR care a reușit să evite la milimetru o femeie de 90 de ani care îi sărise în față, în Galați

De ce? Pentru a-i spune personal că suntem mândri de profesionalismul de care a dat dovadă, în timp ce conducea vehiculul, evitând o tragedie.

La finalul săptămânii trecute, domnul Georgian Dinu, tranzita județul Galați, la volanul unui camion de mare tonaj, reușind să evite accidentarea unui pieton angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis.

„O conduită preventivă în trafic poate salva vieți!” - a fost precizarea domnului Georgian, șofer profesionist de aproape 18 ani, pentru colegii de breaslă.

Felicitări, domnule conducător auto! Vă dorim doar călătorii liniștite!", se arată în postarea de pe pagina de Facebook - Poliţia Română.

ȘI ÎN TRAFIC, CEL MARE ÎL PROTEJEAZĂ PE CEL MIC! Un camion de mare tonaj și o bunicuță, de aproape 90 de ani, au fost...

Publicată de Poliția Română pe Marţi, 31 august 2021

×
Subiecte în articol: Movileni Galați
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close