Antena 3 CNN Actualitate "Mulţumesc, frumoasă Românie!". O actriţă celebră din Italia a lăudat România după ce şi-a făcut concediul la noi în ţară

"Mulţumesc, frumoasă Românie!". O actriţă celebră din Italia a lăudat România după ce şi-a făcut concediul la noi în ţară

O actriţă celebră din Italia a lăudat România după ce şi-a făcut concediul la noi în ţară şi a vizitat mai multe oraşe din Transilvania.

"Mulţumesc, frumoasă Românie!". O actriţă celebră din Italia a lăudat România după ce şi-a făcut concediul la noi în ţară
Sursa foto: Facebook | Geppi Cucciari
de Alin Tarnovschi    |    14 Sep 2022   •   15:37

Geppi Cucciari, o actriță de comedie faimoasă în Italia, cu o carieră de succes în radio și televiziune, a vizitat de curând România și a vorbit frumos despre țara noastră într-o postare pe pagina Facebook.

"Am petrecut câteva zile în România, o țară frumoasă, prietenoasă și primitoare", a scris actriţa.

Actrița italiană a redat în textul postării principalele locuri pe care le-a vizitat în România, potrivit rotalianul.com.

"Am călătorit în Transilvania, am răsfoit volume într-una dintre cele mai frumoase librării din lume, am văzut baia de aur a lui Ceaușescu (și toată casa lui, o vizită care m-a îndurerat puțin), am vizitat castelul (mai mult sau mai puțin al meu) al lui Vlad al III-lea al Țării Românești feat. Dracula, am jucat baschet pe străzile Brașovului cu tinerii din localitate, m-am bucurat de un cer albastru la Sighișoara, am fost pe cel mai frumos drum din lume conform Top Gear, Transfăgărășanul, i-am văzut pe țăranii lui Cristian, lângă Sibiu, care mai lucrează cu căruța", se arată în postarea actriţei.

În final, actriţa a mulţumit României pentru vacanţa petrecută la noi în ţară: "Mulțumesc, frumoasă Românie! Mii de mulțumiri celor pe care i-am întâlnit și celor care erau deja alături de mine".

Sono stata qualche giorno in Romania, un paese bello, gentile e accogliente. Ho visto cose. - ho girato per la...

Publicată de Geppi Cucciari pe Marţi, 13 septembrie 2022

×
Subiecte în articol: Italia Geppi Cucciari
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close