Antena 3 CNN Actualitate Gestul șocant făcut de afaceristul turc, după ce a ucis-o pe Mirela și a aruncat-o lângă Autostrada A1. S-a întâlnit cu sora ei

Gestul șocant făcut de afaceristul turc, după ce a ucis-o pe Mirela și a aruncat-o lângă Autostrada A1. S-a întâlnit cu sora ei

Afaceristul turc care a ucis-o pe femeia de 38 de ani pentru o datorie de 10 mii de lei şi i-a aruncat apoi cadavrul la marginea autostrăzii va fi scos din arest pentru reconstituire. După ce a ucis-o pe femeie, bărbatul s-a întâlnit cu sora ei.

de Delia Bulgaru    |    15 Apr 2024   •   10:34

Gest șocant făcut de afaceristul turc care a recunoscut că a comis crima care a șocat o țară întreagă.

După crimă, bărbatul s-a întâlnit cu sora victimei să îi înapoieze buletinul pe care i-l oprise drept garanție pentru datorii. Acesta i-a spus femeii că a ajutat-o pe Mirela să recupereze telefonul de la amanet.

În fata magistraților, bărbatul vrea să joace cartea problemelor psihice, dând vina pe neadministrarea tratamentului pentru crima comisă. Anchetatorii însă spun că afecțiunile de care suferă nu îi afectează discernământul. Cu toate acestea, turcul va fi supus unei expertize psihiatrice.

Mirela îi ceruse bani turcului și trebuia să îi dea banii înapoi ziua următoare. Motiv pentru care i-a lăsat buletinul, ca garanție.

În ziua în care a dispărut, femeia a vorbit la telefon cu sora ei și i-a spus că îi povestește altădată cu cine se vede. A fost ultimul apel. Mirela nu a mai răspuns la telefon, motiv pentru care sora ei a dat-o dispărută.

După doar câteva zile, cetățeanul turc a venit la sora Mirelei pentru a-i da acesteia buletinul femeii. Documentul era pus în câteva șervețele. S-au văzut chiar în fața amanetului unde Mirela își lăsase telefonul. Bărbatul însă se purta ciudat, uitându-se încontinuu stânga-dreapta. Acela a fost și motivul pentru care sora femeii s-a gândit că acesta ar putea avea o legătură cu dispariția surorii ei, așa că a sunat la Secția 25 de poliție. 

Femeia spune că afaceristul nu fusese niciodată agresiv. Mirela îl cunoștea de aproximativ trei ani, timp în care i-a cerut bani cu mai multe ocazii. Așa strânsese o datorie de aproximativ 10.000 de lei. 

De fiecare dată când împrumuta bani, bărbatul își nota suma pe un caiet și o punea pe Mirela să semneze în dreptul sumei. Mai mult decât atât, bărbatul i-ar fi cerut banii înapoi în nenumărate rânduri. 

Bărbatul și-a recunoscut fapta

Afaceristul turc a recunoscut comiterea faptei, spunând că a luat victima din zona unui magazin, a dus-o la domiciliu și pe fondul unor neînțelegeri privind restituirea unor sume de bani, a lovit-o cu un scaun, provocându-i stare de inconștiență.

A dus-o in baie, a stropit-o cu apă și văzând că nu își revine, a tranșat-o și a aruncat-o pe câmp.

×
Subiecte în articol: cetățean turc Mirela autostrada a 1
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close