Antena 3 CNN Actualitate Gestul care îl dă de gol pe prietenul lui Gheorghe Dincă. Criminalistul Tudorel Butoi: „Știe de activitatea infracțională a inculpatului. Trebuia audiat din primele zile”

Gestul care îl dă de gol pe prietenul lui Gheorghe Dincă. Criminalistul Tudorel Butoi: „Știe de activitatea infracțională a inculpatului. Trebuia audiat din primele zile”

Gestul care îl dă de gol pe prietenul lui Gheorghe Dincă. Criminalistul Tudorel Butoi: „Știe de activitatea infracțională a inculpatului. Trebuia audiat din primele zile”
09 Aug 2019   •   22:11

Criminalistul Tudorel Butoi a spus la „Exces de putere” de la Antena 3 că vecinul lui Dincă cunoaște informații legate de activitatea infracțională a monstrului din Caracal. 

„Prietenul lui Dincă e înțesat de informații. Să puneți filmul în care un reporter îl întreabă niște lucruri. Nici măcar nu are gestica evolutată, el vorbește mai mult din trunchi. Eu l-am identificat pe acest om ca fiind un burete, avid și plin de tot felul de nenorociri. Gestul cu mâna la nas îl trădează. Astea sunt gesturi parazitare, el caută să-și acopere sincopele în care nu găsește soluția imediat. 

Nu știu dacă Dincă e sau nu singur la crime. Dar acești martori, care trebuiau audiați din primele două zile, știu de activitatea infracțională a lui Dincă. Îl sfătuiesc pe acest om să înceapă să facă mărturisiri cu tot ce știe vizavi de Dincă pentru că se va apuca Dincă să vorbească”, a spus Tudorel Butoi. 

Citiți și Prietenul lui Gheorghe Dincă, detalii din viața criminalului din Caracal. Cum era poreclit acesta de către vecini

 

 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Tudorel Butoi

ȘTIRI

Raed Arafat despre planurile României pentru blackout

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close