Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe Dincă a fost acuzat de o nouă faptă îngrozitoare

Gheorghe Dincă a fost acuzat de o nouă faptă îngrozitoare

Procurorii DIICOT au extins urmărirea penală pe numele lui Gheorghe Dincă cu infracțiunea de profanare de cadavre, faptă de care bărbatul nu fusese inițial acuzat de anchetatori.

Gheorghe Dincă a fost acuzat de o nouă faptă îngrozitoare
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    11 Dec 2019   •   15:04

Miercuri dimineață, Gheorghe Dincă a fost adus la DIICOT pentru a fi informat.

Anunțul în presă a fost făcut de avocatul Claudiu Lascoschi. 

„S-a dispus extinderea urmăririi penale cu privire la infracțiunea de profanare de cadavre, infracțiune care nu fusese reținută”, a anunțat, la sediul DIICOT, Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă.

Citiți și: O nouă răsturnare de situaţie în cazul Caracal. Conform analizelor chimice, substanţele obţinute prin ardere, găsite în butoiul lui Dincă, sunt identice cu cele găsite în lizieră

Gheorghe Dincă este închis din luna iulie.

El a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

Gheorghe Dincă susţine că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la liziera unei păduri de lângă Caracal.

În urma unei expertize ADN efectuate de INML s-a stabilit că fragmentele osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%.

INML a efectuat o altă expertiză a fragmentelor osoase descoperite lângă pădure, însă specialiştii nu au reuşit să stabilească cui aparţine ADN-ul, astfel încât DIICOT a cerut ajutorul FBI.

Citiți și: 

FBI: Oasele găsite la liziera unei păduri nu sunt ale Luizei! Monica Melencu, mama fetei: „Copilul meu trăiește. Nici n-a trecut prin acea casă”

×
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close