Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe Dincă a recunoscut că a violat-o pe Luiza Melencu împreună cu un complice

Gheorghe Dincă a recunoscut că a violat-o pe Luiza Melencu împreună cu un complice

Gheorghe Dincă a recunoscut că a violat-o pe Luiza Melencu împreună cu un complice
Sursa foto: Foto: Facebook/Luiza Mihaela
27 Noi 2019   •   16:59

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, a declarat, miercuri, la DIICOT că împreună cu Ștefan Risipiceanu, vecinul său, a violat-o pe Luiza Melencu, adolescenta care a dispărut în luna aprilie după ce a fost luată la ocazie de Dincă.

De asemenea, acesta a mai afirmat că Luiza a fost ținută mai multe zile în casă, adăugând că le-a omorât de furie pe cele două adolescente.

În schimb, Ștefan Risipiceanu nu recunoaște că a violat-o pe Luiza Melencu, subliind că vrea să vadă probleme existente împotriva sa.

Cine este bărbatul arestat în cazul Caracal? Detaliu-șocant observat la el în timpul anchetei

Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunțat, miercuri, că a fost reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani, pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât cel reținut, cât și Dincă, au violat-o pe tânără.

Potrivit DIICOT, urmele de salivă au fost găsite în casa lui Gheorghe Dincă, iar ADN-ul a confirmat că acestea îi aparțin lui Ștefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă care intrare în vizorul celor de la DIICOT încă din primele zile de la preluarea dosarului de către Structura Centrală.

Citește Și Răsturnare de situație în cazul Caracal: Bărbatul care a violat-o pe Luiza Melencu după ce aceasta a fost răpită de Gheorghe Dincă, reţinut

×
Subiecte în articol: Luiza Melencu Caracal DIICOT
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close