Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe Dincă a recunoscut totul: Au venit de bunăvoie cu mine. Le-am lovit pentru că nu au vrut să întreținem raporturi fizice

Gheorghe Dincă a recunoscut totul: Au venit de bunăvoie cu mine. Le-am lovit pentru că nu au vrut să întreținem raporturi fizice

Gheorghe Dincă a recunoscut totul: Au venit de bunăvoie cu mine. Le-am lovit pentru că nu au vrut să întreținem raporturi fizice
de S.T.    |    28 Iul 2019   •   15:14

Gheorghe Dincă a recunoscut două crime, susțin surse din anchetă, citate de Antena 3. Dincă a vorbit despre două fete pe care le-ar fi ucis. Pe una dintre ele ar fi ucis-o dimineața, imediat ce a prins-o vorbind la telefon. 

Potrivit surselor citate, Gheorghe Dincă le-a explicat anchetatorilor cu lux de amănunte faptele sale. Dincă le-ar fi omorât pentru că fetele nu voiau să facă sex cu el. Ar fi vorba despre Alexandra Măceșanu și de Luiza Melencu.

Procurorul-şef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu, a făcut duminică precizări legate de modul în care se desfăşoară cercetările în locuinţa suspectului de la Caracal, folosind termenul de „haos” pentru locul în care spune că există lemne, fiare, gropi săpate şi cimentate, numeroase haine vechi, precum şi „obiecte care nu ar avea ce să caute acolo”.

DIICOT, informații-cheie despre cazul din Caracal: „E haos!” Ce s-a descoperit în curtea groazei. Sunt camioane întregi!

Cercetările la locuinţa lui Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat în cazul dispariţiei fetei de 15 ani din Dobrosloveni, au fost reluate duminică dimineaţa.

La faţa locului a fost adus şi bărbatul, pe numele căruia a fost emis mandat de arestare preventivă, fiind acuzat de viol şi trafic de minori. 

PRIMELE REZULTATE în ancheta de la Caracal. „Alexandra a fost în mașina acestui monstru! Sunt probe pe scotch-ul cu care i-a fost lipită gura”

Procurorii DICOT spun că atât în cazul fetei din Dobrosloveni cât şi în cel al fetei din Dioşti „s-a constatat acelaşi modus operandi (răpire a unei persoane de sex feminin tânără, pieton ce apela la serviciile automobiliştilor ocazionali, inclusiv apeluri telefonice adresate membrilor familiei victimei prin care s-a încercat liniştirea lor sau inducerea unei piste false), precum şi împrejurările de timp şi de loc”.

 

×
Subiecte în articol: crime crima criminal Caracal Gheorghe Dincă
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close