Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe Dincă ”iubea” copilele cu chip angelic. Erau preferatele lui - declarația năucitoare a unui fost partener de afaceri

Gheorghe Dincă ”iubea” copilele cu chip angelic. Erau preferatele lui - declarația năucitoare a unui fost partener de afaceri

Gheorghe Dincă ”iubea” copilele cu chip angelic. Erau preferatele lui - declarația năucitoare a unui fost partener de afaceri
11 Aug 2019   •   22:26

Mihai Gâdea a prezentat la Sinteza Zilei, un interviu inedit cu omul care l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă și partenerul său de afaceri îndeaproape, timp de un an de zile aproape zilnic.

Martorul a subliniat că atunci când l-a cunoscut pe Dincă, acesta era mai tot timpul într-un anturaj, însă există posibilatea să se fi transformat într-un lup singuratic.

„Aveam 26 de ani în perioada aceea. Dincă avea o preferință către minore, să fie cât mai copile, cu chipuri angelice”.

„La unele dintre mesele pe care le-am servit erau bucuroși că avuseseră parte de două fete. Erau bucuroși pentru că obținuseră ceva mai mult. Priveau toate aceste aspecte ca un trofeu”, a detaliat martorul.

Întrebat dacă îl vede pe Dincă și partenerul său de afaceri drept niște obsedați sexuali, martorul a punctat că mai degrabă voiau să își demonstreze unul altuia și puterea de influență și puterea financiară.

Citește Și Mărturia-cheie a omului care l-a cunoscut în detaliu pe criminalul din Caracal. Gheorghe Dincă exploata minore: „A vrut să-mi ofere fete”

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close