Gheorghe Dincă ”iubea” copilele cu chip angelic. Erau preferatele lui - declarația năucitoare a unui fost partener de afaceri

11 Aug 2019   •   22:26
Gheorghe Dincă ”iubea” copilele cu chip angelic. Erau preferatele lui - declarația năucitoare a unui fost partener de afaceri Exclusiv

Mihai Gâdea a prezentat la Sinteza Zilei, un interviu inedit cu omul care l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă și partenerul său de afaceri îndeaproape, timp de un an de zile aproape zilnic.

Martorul a subliniat că atunci când l-a cunoscut pe Dincă, acesta era mai tot timpul într-un anturaj, însă există posibilatea să se fi transformat într-un lup singuratic.

„Aveam 26 de ani în perioada aceea. Dincă avea o preferință către minore, să fie cât mai copile, cu chipuri angelice”.

„La unele dintre mesele pe care le-am servit erau bucuroși că avuseseră parte de două fete. Erau bucuroși pentru că obținuseră ceva mai mult. Priveau toate aceste aspecte ca un trofeu”, a detaliat martorul.

Întrebat dacă îl vede pe Dincă și partenerul său de afaceri drept niște obsedați sexuali, martorul a punctat că mai degrabă voiau să își demonstreze unul altuia și puterea de influență și puterea financiară.

Citește Și Mărturia-cheie a omului care l-a cunoscut în detaliu pe criminalul din Caracal. Gheorghe Dincă exploata minore: „A vrut să-mi ofere fete”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close