Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația în cazul Luizei Melencu. Ce le-a mărturisit anchetatorilor

Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația în cazul Luizei Melencu. Ce le-a mărturisit anchetatorilor

Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația în cazul Luizei Melencu. Ce le-a mărturisit anchetatorilor
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3
17 Sep 2019   •   12:13

Gheorghe Dincă, inculpatul care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, a fost dus marţi, la Caracal, pentru reconstituiri la domiciliul său, dar şi pe o stradă din municipiu, de unde ar fi luat-o pe Luiza "la ocazie" şi pe un drum din afara oraşului, unde ar fi aruncat telefonul fetei.

Gheorghe Dincă le-a arătat procurorilor cum a legat-o pe fată cu o curea de piele şi cum a scos-o din maşină pentru a o duce în casă. Rolul adolescentei a fost jucat, şi în cazul Luizei, de o poliţistă.

Potrivit informațiilor obținute, Dincă și-ar fi schimbat declarațiile inițiale și ar fi recunoscut că adolescenta a fost adusă cu forța în locuința sa, și nu de bunăvoie, așa cum a afirmat în primă fază.

La Caracal sunt prezenţi, marţi, şi membri ai familiei Luizei Melencu, printre aceştia fiind şi mama fetei, care a părut că nu îşi mai poate controla revolta faţă de Gheorghe Dincă şi a încercat să se apropie de acesta.

Citește Și A început reconstituirea răpirii Luizei. Gheorghe Dincă explică, pas cu pas, ce a făcut cu fata

Citește Și  Familia Luizei, scandal la reconstituire: Gheorghe Dincă, la un pas să fie linșat din nou

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close