Antena 3 CNN Actualitate Gicuţă din Apărători, un cunoscut manelist, este bărbatul suspectat că şi-a băgat iubita în portbagajul unei maşini şi apoi i-a dat foc

Gicuţă din Apărători, un cunoscut manelist, este bărbatul suspectat că şi-a băgat iubita în portbagajul unei maşini şi apoi i-a dat foc

Gicuță din Apărători este bărbatul care și-a răpit iubita, în această dimineață, a pus-o în portbagajul mașinii și a condus până la marginea cartierului Sălăjan unde a încercat să îi dea foc.

Gicuţă din Apărători, un cunoscut manelist, este bărbatul suspectat că şi-a băgat iubita în portbagajul unei maşini şi apoi i-a dat foc
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Feb 2023   •   16:58

Din primele informații, bărbatul este un cunoscut manelist. 

În această dimineață, Gicuță a avut o ceartă cu iubita lui, pe baza unei datorii. Conflictul a luat o întorsătură neașteptată așa că bărbatul, pe fondul consumului de alcool și substanțe interzise, a forțat-o pe tânără să intre în portbagajul mașinii, a condus până pe un câmp din apropierea Capitalei și a incendiat mașina. 

Din fericire, tânăra a reușit să sune la numărul de urgență 112. În primul apel, operatorul STS a auzit pe fundal o situație conflictuală și a alertat imediat Poliția. "Deși era foarte speriată, femeia a reușit totuși să ofere detalii relevante despre situația în care se afla", informează STS.

Citește și: STS, detalii despre salvarea femeii din portbagajul incendiat de propriul iubit

"În timpul apelului, operatorul STS i-a trimis un SMS cu un link de localizare, pe care să îl acceseze pentru a putea fi transmise către Sistemul 112 coordonatele geografice ale poziției telefonului de pe care a sunat. Deoarece mașina în care era sechestrată se afla în mișcare, pe baza informațiilor de localizare primite în timp real de la telefonul victimei, operatorul STS s-a asigurat că aceste date sunt recepționate și de către dispeceratul Poliției. Astfel, echipajele de intervenție au putut identifica zona și au reușit să ajungă în timp util la victimă”, explică Serviciul de Telecomunicații Speciale.

Citește și: Cinci poliţişti de la Brigada Rutieră au salvat-o pe tânăra sechestrată în portbagajul unei mașini în flăcări şi l-au prins pe iubitul ei

După apelul tinerei la 112, care se afla în portbagaj, imobilizată, polițiștii rutieri Victor, Ion și Constantin din cadrul Brigăzii Rutiere, au intuit traseele pe care ar putea să le folosească agresorul și la foarte scurt timp au identificat autoturismul în cauză. Acesta ardea pe un câmp.

Au intervenit prompt, chiar dacă exista riscul producerii unei explozii, s-au expus și au forțat portbagajul unde se afla victima. Au reușit să o scoată la timp înainte ca flăcările să cuprindă și partea din spate a autoturismului și chiar au reușit stingerea focului din habitaclul mașinii, folosind extinctoare.

×
Subiecte în articol: Gicuță din Aparatori rapire București
Parteneri
Astăzi este ultima zi în care se mai poate depune declarația unică
x close