Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, despre biserica unicat pe care o construieşte în Nordul Capitalei: ”Plâng! Am fost om nemernic"

Gigi Becali, despre biserica unicat pe care o construieşte în Nordul Capitalei: ”Plâng! Am fost om nemernic"

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la biserica unicat pe care o construiește în Nordul Capitalei.

Gigi Becali, despre biserica unicat pe care o construieşte în Nordul Capitalei: ”Plâng! Am fost om nemernic"
Sursa foto: Antena 3 CNN | Captură video Youtube Hailadrum
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Apr 2024   •   23:31

Cunoscut pentru credința pe care o are în Dumnezeu şi pentru toate demersurile caritabile făcute în acest sens, patronul FCSB-ului Gigi Becali a vorbit despre lăcașul sfânt, unul unic, pe care îl construiește la rondul dintre Pipera și Voluntari, în nordul Capitalei.

O descrie ca "cea mai frumoasă biserică din Balcani, din ultima sută de ani" și pentru a finaliza acest mare proiect divin, latifundiarul ar fi investit nu mai puţin de 20 de milioane de euro.

De fiecare dată însă când vorbește despre această misiune, omul de afaceri are lacrimi în ochi şi se întreabă mereu cum de l-a ales Dumnezeu tocmai pe el pentru acest demers.

”Eu mai și plâng. Mă întreb cum de mi-a dat Dumnezeu mie să fac așa ceva? Om nemernic. Am fost om nemernic la viața mea. Și încă mai sunt. Nu vezi, cum mă întărâtă cineva, cum mă cert. Mai ridic două cruci. Crucea de pe clopotniță și cealaltă. Sunt cinci acum, mai trebuie încă două", a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmări imagini cu biserica unicat a lui Gigi Becali.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Acesta a spus că biserica va fi gata în 2-3 ani, iar interiorul va fi din aur. De asemenea, acesta a dezvăluit că îşi dorește ca Patriarhia să-i aprobe cel puţin 4-5 preoți pentru a sluji în biserica unicat din Nordul Capitalei. 

Mai mult, patronul FCSB e convins că, atunci când lucrarea va fi gata, echipa sa se va califica din nou în grupele Ligii Campionilor.

Gigi Becali, despre cum să te rogi corect la Dumnezeu: "Aşa el ştie mai bine ce ai tu nevoie"

Gigi Becali a oferit credincioşilor câteva reguli simple pentru a face faţă greutăților de zi cu zi. Astfel, spune acesta, Dumnezeu îți va da fix ceea ce ai nevoie, după dorinţa inimii tale.

"Dacă ai greutăți biserică, biserică, biserică, biserică! Maica Domnului ajută-mi, Hristos, Hristos, Hristos şi se rezolvă!

Ochii Domnului spre cei drepți privesc și urechea Lui la rugăciunea lor. Fața Lui spre cei păcătoși, ca să piară pe moștenirea lor.

Păi dacă ochii Domnului și urechea Lui e pe rugăciune, păi ţipă să te asculte Dumnezeu, că nu trebuie să țipi acuma cu gura, ci cu inima.

Să picure sânge în inima ta și să asculte Dumnezeu rugăciunea. Că inima smerită Dumnezeu nu o va urgisi. Dumnezeu ascultă rugăciunea și împlinește!

Desfătează-te în Domnul și împlinește dreptatea Lui și va împlini El toate cele inimii tale. Adică eşti bolnav? Maica Domnului fă-mă bine, Iisuse Hristoase și el va împlini.

Că noi trebuie să cerem numai pâinea cea de toate zilele, ca în Tatăl Nostru. Asta putem şi avem noi voie să cerem. Dar el ştie cererea inimi tale. El ştie mai bine şi face de o mie de ori mai bine decât ce vrei tu", a explicat Gigi Becali în ediția specială de la Antena 3 CNN. 

 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali biserica București
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close