Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, reacție nervoasă la TV: "Cine miroase a băutură?". E ireal ce răspuns a primit!

Gigi Becali, reacție nervoasă la TV: "Cine miroase a băutură?". E ireal ce răspuns a primit!

Finanțatorul FCSB Gigi Becali a avut o reacție bizară în timpul celui mai recent interviu dat în fața camerelor de luat vederi

Gigi Becali, reacție nervoasă la TV: "Cine miroase a băutură?". E ireal ce răspuns a primit!
de Gabriel Dano    |    09 Iul 2020   •   23:40

Latifundiarul vorbea despre situația contractuală a jucătorului Adi Popa, care și-a încheiat socotelile cu FCSB pe 30 iunie. La un moment dat, Gigi Becali s-a oprit brusc din ce explica și a luat prin surprindere pe toată lumea punând el o întrebare total neașteptată unui jurnalist aflat în fața: „Cine miroase a băutură?, Tu?”

Gigi Becali a primit la rândul său un răspuns la care nu se aștepta deloc de la unul dintre reporterii care îi luau interviu: „Miroase a mir!”, a spus reporterul, spre amuzamentul celor prezenți.

Gigi Becali vrea antrenor nou la FCSB. CIne este în cărți

După rezultatele slabe din ultima perioadă, Bogdan Vintilă este pe picior de plecare de pe banca FCSB și se pare că Gigi Becali are deja un înlocuitor de la care are așteptări mari. Este vorba despre Toni Petrea, fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf, și care și-a început cariera de antrenor în 2011.

Toni Petrea ar urma să vină alături de preparatorul fizic Tommy Neubert și va avea o misiune extrem de grea la fcsb.

"Să vedem ce va face Meme cu Neubert, pentru că el se ocupă să discute venirea lui. Și o să luăm curând o decizie. Reghe mi-a zis că mă ajută oricând, dar poate vine altcineva de la el.

Poate vine Toni! Toni Petrea! Unul dintre secunzii lui Reghe! Principal, secund, nu știu încă, dar el cred că vine! Poate vine și din sezonul ăsta, ce mai e de jucat, dar trebuie să-și rezolve lucrurile acolo. Să-și rezolve situația", a declarat Gigi Becali, pentru Fanatik. Detalii, AICI.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close