Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, la ieșirea din sediul DNA: „Suntem în post! Voi credeți că dracii stau?”

Gigi Becali, la ieșirea din sediul DNA: „Suntem în post! Voi credeți că dracii stau?”

Gigi Becali, la ieșirea din sediul DNA: „Suntem în post! Voi credeți că dracii stau?”
19 Noi 2019   •   12:39

UPDATE Latifundiarul din Pipera Gigi Becali a declarat marți, la ieșirea de la DNA, că e acuzat că a primit bani de la nepotul său, Vasile Geambazi, subliniind că nu îi e teamă, mai ales că este post și „dracii nu stau”.

Surse judiciare au precizat că Becali a venit la DNA pentru a fi audiat într-un dosar privind transferul unui teren, caz în care este implicat şi nepotul acestuia Vasile Geambazi. 

----------------------------

Gigi Becali s-a prezentat marți dimineață la sediul DNA pentru a fi audiat, fiind însoțit de avocatul Alice Drăghici. Așa cum a obișnuit jurnaliștii, acesta nu a dorit să facă declarații în fața jurnaliștilor.

Întrebat de jurnalişti dacă va fi pus sub învinuire, Becali a răspuns "ba da", continuând ironic: "Mi-e frică, tremur de frică pentru că am spălat bani cu nepotul, că s-au dus banii din contul meu în contul lui nepotu-meu, de la nepot la mine în cont".

De asemenea, nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, a ajuns, tot marți dimineață, la DNA pentru a fi audiat în calitate de suspect, într-un dosar referitor la o afacere imobiliară. În acest dosar, corpul de control al premierului a făcut o plângere penală, miza fiind un teren din Voluntari. Statul a ajuns sa plateasca 60 mil. euro pentru un teren vândut cu un milion.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali DNA audieri
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close