Antena 3 CNN Actualitate Marian Godină și-a luat cască de motocicletă, dar a ajuns să o poarte pe bicicletă. O nouă poveste haioasă a celebrului polițist

Marian Godină și-a luat cască de motocicletă, dar a ajuns să o poarte pe bicicletă. O nouă poveste haioasă a celebrului polițist

Marian Godină și-a luat cască de motocicletă, dar a ajuns să o poarte pe bicicletă. O nouă poveste haioasă a celebrului polițist
Sursa foto: sursa: Facebook
30 Mar 2016   •   14:37

Polițistul comediant Marian Godină a revenit pe Facebook cu o povestioară în stilul său caracteristic. De data aceasta este vorba de o întâmplare tragi-comică.

''Anul trecut, prin primăvară, am primit vestea că voi primi o motocicletă BMW1200RT de serviciu. A doua zi trebuia să merg la Brigada Rutieră din București să aleg una. Abia am reușit să dorm în noaptea aia, atât de entuziasmat eram.
Ajuns la București, m-am urcat pe o motocicletă, am dat o tură cu ea pe străzile de lângă Brigada Rutieră și am ales-o. Eram pregătit să și plec cu ea spre Brașov, dar mi s-a spus că va trebui să aștept să se întocmească toate actele necesare, iar asta va dura cam o săptămână. Când am întrebat dacă voi primi și echipament, colegii de la Brigadă au început să râdă și mi-au explicat cum își repară ei motocicletele și din ce bani, așa că am înțeles rapid că va trebui să-mi cumpăr singur echipamentul. Am ajuns la Brașov și știam că peste o săptămână voi avea motocicletă, așa că am început să-mi caut echipament. Cine e în domeniu știe cam cât e de scump. Salariul meu l-am dat pe o pereche de ghete și pe o cască, restul echipamentului costând prea mult pentru câți bani aveam eu atunci. Unul dintre prietenii mei cei mai buni, văzându-mă cât sunt de fericit și entuziasmat, mi-a zis că tocmai și-a cumpărat un telefon nou și că pe cel vechi mi-l dă mie ca să-l vând și banii să-i folosesc pentru a-mi lua echipamentul moto. Am pus telefonul pe un site de vânzări și am fost sunat de cineva care mi-a zis că vrea să-l cumpere și ne-am dat un loc de întâlnire. M-am dus acolo, dar omul nu a venit și nici nu a mai răspuns la telefon.
Trecuseră deja săptămâna în care trebuia să ajungă motocicleta la Brașov și eu nu mai aveam răbdare, chiar dacă nu aveam încă tot echipamentul.
După ce a trecut și a doua săptămână și tot nu ajunsese nicio motocicletă, am sunat să văd ce se întâmplă și vestea auzită din telefon mi-a căzut ca un fulger:
-Păi cum? Nu știți? S-a făcut o nouă redistribuire și motocicleta pe care ai ales-o a fost trimisă la Iași.
-Dar nu am semnat pentru ea? Cum să fie trimisă în altă parte???
-Eee...s-au făcut presiuni mai mari de acolo.
Înțelesesem că ai nevoie de pile și ca să primești o motocicletă de serviciu și eram mai dezamăgit ca niciodată de această instituție.
Am ajuns acasă și i-am spus tatălui meu că nu mai primesc nicio motocicletă. A făcut mișto zile întregi de mine și de casca mea pe care mă îndemna să o port pe bicicletă.
M-am întâlnit cu prietenul meu care îmi dăduse telefonul și i-am zis că nu mai am nevoie de el. Mi-a zis să-l păstrez că și-așa îi era milă de mine când mă vedea cu pârciul meu de telefon.
Era prima oară când aveam un telefon cu aplicația facebook. De pe acest telefon am scris primul text pe facebook și tot de pe el au fost scrise majoritatea capitolelor din cartea Flash-uri din sens opus. Cu alte cuvinte, fără acest eveniment, cu motocicleta trimisă la Iași, nu aș fi ajuns niciodată să am o pagină de facebook, de aceea nu voi da niciodată acest telefon.
În schimb, casca pe care am dat vreo 400 de lei și pe care am dus-o la un atelier de inscripționări ca să scrie pe ea POLIȚIA, o vând acum și sper să obțin pe ea o sumă cât mai mare. Suma va ajunge la Măriuca, fetița de 3 anișori care a fost diagnosticată cu cancer, care trebuie să fie operată cât mai urgent în Turcia și ai cărei părinți nu au banii necesari. Coincidență sau nu, Măriuca este din Iași.
Pentru a fi totul transparent, vă rog să lăsați comentariu cu suma pe care o oferiți pe cască și mâine voi alege cine va fi proprietarul ei. Vă asigur că banii vor ajunge la Maria, împreună cu alți 500 de euro pe care îi donez eu.
Cei care nu aveți nevoie de o cască moto, dar vreți să o ajutați pe Maria, trimiteți un mesaj cu textul MARIUCA la 8828 și donați astfel 2 euro pentru ea, cu rugămintea de a lăsa un comentariu la această postare pentru ca Elena, mama Măriucăi, să vadă câți suntem alături de ele.
Mai există și varianta asta cu Conturi pentru donatii:
-euro RO13BTRLEURCRT0339981001
- lei RO63BTRLRONCRT0339981001
deschise pe numele NECULAI MARIA NARCISA
Cazul Mariei îl puteți găsi pe grupul MARIA TREBUIE SĂ TRĂIASCĂ.
P.S. Casca este nou-nouță, nu am apucat să o port niciodată iar literele inscripționate se pot da jos și vor trebui date jos dacă veți vrea să o folosiți. Sau dacă sunteți polițist și aveți motocicletă de serviciu, o puteți lăsa așa", a scris Godină.

 

 

Anul trecut, prin primăvară, am primit vestea că voi primi o motocicletă BMW1200RT de serviciu. A doua zi trebuia să...

Posted by Marian Godina on Wednesday, March 30, 2016

×
Subiecte în articol: Marian Godina
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close