Antena 3 CNN Actualitate Groapă de gunoi în curtea lui Gheorghe Dincă. Avocat: „El conduce ancheta. Are o atitudine de VIP. I se trage copertina să fie umbră”

Groapă de gunoi în curtea lui Gheorghe Dincă. Avocat: „El conduce ancheta. Are o atitudine de VIP. I se trage copertina să fie umbră”

Groapă de gunoi în curtea lui Gheorghe Dincă. Avocat: „El conduce ancheta. Are o atitudine de VIP. I se trage copertina să fie umbră”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
13 Aug 2019   •   13:19

Cercetările la ”casa groazei” din Caracal au fost reluate în cursul zilei de marți. Anchetatorii încearcă să curețe zona pentru a decide dacă vor sparge sau nu gropile de ciment, cu un exacavator.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a făcut noi declarații în ceea ce privește demersul anchetei din ”casa groazei” de la Caracal.

„El este boierul anchetei. A pus anchetatorii în situații stânjenitoare. Are o bucurie lăuntrică, se crede un VIP. Este infernal ce face. Își bate joc.Stă pe scăunel și se uită cum caută ofițerii caută în gunoaie. Dă indicații după cum îi vine lui. Apoi vrea să mănânce, vrea apă, trebuie să i se tragă copertina să fie umbră”, a declarat Tonel Pop.

Citește Și Noi imagini din ancheta de la Caracal. Procurorii au început săpăturile în curtea lui Gheorghe Dincă

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Caracal tragedie Tonel Pop
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close