Noi imagini din ancheta de la Caracal. Procurorii au început săpăturile în curtea lui Gheorghe Dincă

13 Aug 2019   •   12:00
Noi imagini din ancheta de la Caracal. Procurorii au început săpăturile în curtea lui Gheorghe Dincă sursă foto: captură Antena 3

UPDATE  Moment important în ancheta crimelor de la Caracal. Anchetatorii au început să curețe ”curtea ororilor” pentru ca mâine să fie adus un scanner care va verifica centimetru cu centimetru ce se află sub pământ. 

----------------------------

UPDATE S-au reluat cercetările la ”casa groazei” din Caracal. Anchetatorii încearcă să curețe zona pentru a decide dacă vor sparge sau nu gropile de ciment, cu un exacavator.

----------------------------

Continuă cercetările la Casa Groazei din Caracal. Oamenii legii vor aduce aparatură specială la casa lui Gheorghe Dincă, cu care vor scana solul  până la patru metri adâncime.

Anchetatorii vor curăţa curtea inculpatului Dincă pentru ca miercuri să fie adus un scanner care va verifica centimetru cu centimetru ce se află sub pământ și dacă Gheorghe Dincă a ascuns ceva în gropile betonate.

După acest pas, achetatorii vor decide dacă este necesar să spargă cimentul sau nu.

Între timp, familia Alexandrei a angajat o echipă privată de investigatori pentru a face lumina in cazul disparitiei fiicei lor. 

Citește Și Drama Caracal. Familia Alexandrei Măceșanu a strâns o echipă de investigatori independenți

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close