Antena 3 CNN Actualitate Referendum pentru demiterea primarului Clotilde Armand. Se strâng semnături!

Referendum pentru demiterea primarului Clotilde Armand. Se strâng semnături!

Scandalul gunoaielor din Sectorul 1 este departe de final. Se strâng semnături pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului Clotilde Armand.

Referendum pentru demiterea primarului Clotilde Armand. Se strâng semnături!
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    14 Dec 2020   •   10:20

Activistul de mediu Tudor Ionescu a mers alături de câțiva tineri, în Sectorul 1, și a lipit autocolante pe care scria ”voturi” pe sacii de gunoi.

”Am zis să încercăm toate soluțiile posibile (...). Continuăm și astăzi un proces de strângere a unor gunoaie, le ducem noi la groapa de gunoi. (...) Dacă scrie voturi pe acei saci de gunoaie, poate că așa doamna Clotilde Armand va fi mai predispusă și mai disponibilă să-i ridice. Situația este inacceptabilă pentru că vă aduc aminte, conform unei hotărâri de Consiliu General din 2010, la Art. 9, fiecare persoană fizică și juridică are dreptul la un oraș curat și sănătos”, a spus el.

Războiul pe gunoi în Sectorul 1 atinge noi culmi

”Acest drept ne e încălcat prin aceste mini gropi de guroi, care reprezintă, de fapt, și focare de infecție. Și pentru că această situație trenează de atâta timp, (...) am luat decizia să demarăm un proces de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum în Sectorul 1, privind demiterea primarului Sectorului 1.

”Noi nu avem nicio vină în conflictele dumneaei cu alte companii sau cu cine dorește. Noi suntem cei afectați și de aceea noi trebuie să acționăm!”, a spus Tudor Ionescu, luni dimineață, la Antena 3. 

Războiul pe gunoi în Sectorul 1 atinge noi culmi

Conform legii, avem nevoie de 25% din numărul alegătorilor, între 55 și 60 de mii de semnături. Vom merge și pe stradă și online. Suntem tineri, suntem cetățeni revoltați de această situație și de aceea am luat hotărârea să acționăm pe toate căile posibile, legale bineînțeles”, a mai spus Tudor Ionescu.

Citiți și: Clotilde Armand: ''Mâine începem o acțiune în forță de strâns gunoiul din Sectorul 1''

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand gunoaie
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close