Antena 3 CNN Actualitate Guvernul României a aprobat suplimentarea bugetului MTS pentru organizarea la Bucureşti a turneului WTA de tenis

Guvernul României a aprobat suplimentarea bugetului MTS pentru organizarea la Bucureşti a turneului WTA de tenis

Guvernul României a aprobat suplimentarea bugetului MTS pentru organizarea la Bucureşti a turneului WTA de tenis
03 Iul 2019   •   20:20

Guvernul României a aprobat în şedinţa de miercuri Hotărârea de Guvern privind suplimentarea bugetului Ministerului Tineretului şi Sportului din fondul de rezervă bugetară, pentru organizarea la Bucureşti a turneului internaţional WTA de tenis, a anunţat MTS pe pagina sa de Facebook. 

Suma, în cuantum de 1,4 milioane lei, reprezintă taxa de licenţă pentru organizarea turneului. 

"Prin achitarea taxei de licenţă, România reuşeşte să aducă turneul WTA de la Budapesta, permiţând astfel marilor noastre jucătoare de tenis să dispute la ele acasă meciurile care le vor permite acumularea de puncte pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Aducerea acestui turneu la Bucureşti este o veste foarte bună pentru România, care ne pune din nou, cu încă un turneu, pe harta ţărilor gazdă a unor competiţii de anvergură", menţionează MTS. 

Citește Și Viorica Dăncilă: „România are nevoie de proiecte de dezvoltare, iar cine nu respectă termenele pleacă acasă, fără excepție”


Turnul BRD Bucharest Open va avea loc la Arenele BNR din Capitală în perioada 13-21 iulie şi va fi dotat cu premii totale de 250.000 de dolari. 

Tot miercuri, în şedinţa de Guvern, s-a aprobat şi proiectul de OUG pentru completarea Legii 52/2011, privind exercitarea unor activităţi cu caracter ocazional desfăşurate de zilieri. 

Odată cu adoptarea acestei ordonanţe, toate subordonatele MTS vor putea angaja zilieri. Astfel, se va permite organizarea activităţilor de către unităţile din subordinea MTS, în condiţii optime şi cu impact social pozitiv, asigurând şi o creştere a numărului locurilor de muncă dar şi funcţionarea optimă a taberelor pentru copii şi tineri. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: WTA tenis guvern
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close