Antena 3 CNN Actualitate Anunț important pentru clienții Hidroelectrica! De acum își pot verifica online facturile

Anunț important pentru clienții Hidroelectrica! De acum își pot verifica online facturile

Clienții Hidroelectrica își pot verifica acum online facturile, după o lungă perioadă în care această opțiune nu a fost disponibilă.

Anunț important pentru clienții Hidroelectrica! De acum își pot verifica online facturile
Sursa foto: Facebook / Hidroelectrica
de Laura Dinu    |    12 Apr 2023   •   14:35

”Secțiunea de facturi a fost redeschisa. Doar pentru facturile emise în 2022. Momentan. Vedeți mesajul din josul paginii. Pentru cei care încă nu cunosc adresa: https://client.hidroelectrica.ro/facturi”, se arată în mesajul postat pe un grup dedicat clienților marilor companii de energie. 

”Stimate client,

Aceasta rubrica va oferă posibilitatea consultării facturilor pentru consumul de energie electrică emise până la finalul anului 2022. Se are în vedere și afișarea facturilor emise începând cu anul 2023. Îndată ce se vor finaliza modificările necesare, lista facturilor va fi completată”, se arată și pe pagina companiei. 

Hidroelectrica, detronată de pe locul 1 în comparatorul ANRE

Hidroelectrica a fost detronată de pe locul 1 în comparatorul ANRE, de o altă companie care oferă clienților un preț mai mic.

”Noutăți interesante. Hidroelectrica a fost detronată de pe primul loc în comparatorul ANRE. Mare atenție!!! Oferta este limitată la 3 luni după care prețul este variabil cu aplicarea plafoanelor. Acest furnizor a avut/are o oferta similara sub plafon și la gaze. Postarea are rolul de a informa despre mișcările concurențiale de pe piață”, se arată pe același grup. 

Când primesc clienții Hidroelectrica facturile pentru septembrie 2022

Hidroelectrica a anunțat când vor primi clienții factura aferentă lunii septembrie 2022.

”Stimați clienți, Hidroelectrica va emite facturile aferente lunii septembrie 2022 începând cu data de 10 aprilie.  

Compania lucrează împreună cu dezvoltatorii de soft pentru actualizarea soldurilor clienților, astfel încât să fie evitată transmiterea de documente cu valori sau situații neconforme”, transmite Hidroelectrica.  

Compania a transmis facturile aferente lunii august 2022 în perioada 27-31 martie, astfel încât clienții vor primi două facturi în mai puțin de 15 zile. 

În urmă cu doar câteva zile, Hidroelectrica anunța schimbări pentru clienții care vor să încheie un nou contract.

”De acum îți poți încheia online contractul de energie electrică. Portalul Hidroelectrica pentru clienți este mult mai ușor și intuitiv de utilizat. 

Fie că dorești schimbarea furnizorului sau un contract nou pentru un imobil ce tocmai a fost racordat la utilități, accesează client.hidroelectrica.ro/contractare și urmează pașii indicați”, scriau reprezentanții Hidroelectrica pe o rețea socială. 

Citește și: Hidroelectrica, schimbări importante pentru clienți: "Au apărut opțiuni noi!"

Mai mult decât atât, Hidroelectrica își păstrează prețurile mici atât pentru clienții existenți, cât și pentru cei care își doresc să încheie un nou contract. 

Compania propune pentru clienții noi un tarif de 0,28404 lei/KWh, care include componenta de achiziție a energiei electrice, inclusiv tariful de transport - componenta de introducere a energiei electrice în rețea și componenta de furnizare.

Oferta este destinată clienților casnici și este valabilă pentru contractele încheiate în perioada 01.04.2023 - 30.06.2023.

Ce include prețul final

Prețul final facturat va fi determinat în conformitate cu prevederile OUG nr. 27/18.03.2022 cu modificările și completările ulterioare, privind măsurile aplicabile clienților finali din piața de energie electrică și gaze naturale în perioada 1 aprilie 2022 - 31 martie 2023, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative din domeniul energiei, aprobată prin Legea nr. 206/2022, cu modificările și completările ulterioare, astfel cum a fost modificată și completată prin O.U.G 119/2022 și Legea 357/2022 de aprobare și completare a O.U.G 119/2022.

×
Subiecte în articol: hidroelectrica
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close