Antena 3 CNN Actualitate Horscopul zilei de 14 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Decizii foarte importante pentru o anumită zodie

Horscopul zilei de 14 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Decizii foarte importante pentru o anumită zodie

Horscopul zilei de 14 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Decizii foarte importante pentru o anumită zodie
14 Mai 2018   •   09:42

Berbec. Discuții foarte bune cu superiorii, cu autoritățile, cu șefii voștri. Sunt inspirați să ajungeți la bani. 

Taur. Inteligența își spune cuvântul. Procesează altfel datele și poate trag alte concluzii din evenimentele ultimelor zile.

Gemeni. Sunt isteți, dar mai mult ascultă. Nu transmit bârfele mai departe. Trebuie să-și susțină partenerul de viață.

Rac. Prieteni foarte mulți pe care și-i pot face din această zi, astfel încât reușesc să-și întindă antenele și în alte medii profesionale și sociale și vor fi susținuți de diverse persoane.

Leu. Au autoritate și iau decizii foarte importante. Își reorganizează munca și își așeg colaboratorii. Sunt foarte severi, știu ce au făcut și sunt foarte bine planificați. 

Fecioară. Contează pe abilitățile lor pe care și alții le văd. Sunt foarte susținuți. Pot primi o semnătură foarte importantă în această zi.

Balanță. Au aspecte bune în ceea ce privește relațiile de familie. Stabilesc de comun acord ce trebuie să facă, mai ales cu averea familiei. 

Scorpion. Au chef de muncă, o muncă ce trece prin multe întâlniri, o reorganizare, planificări. Trebuie să fie foarte organizați și foarte mentali. 

Săgetător. Trebuie să facă economii, să nu mai piardă timpul, să nu se asocieze cu persoane care le pierd timpul și să fie centrați pe interesul lor. 

Capricorn. Au spor în această zi. Sunt înțelepți în relațiile cu ceilalți și foarte creativi. 

Vărsător. O zi în care rezolvă o problemă mai veche sau se mobilizează după o inerție care i-a ținut pe loc. 

Pești. Relații și vorbe bune. Sunt susținuți de persoane influente, ajung în medii influente și vor să demonstreze că sunt deștepți, cultivați și nu degeaba și-au luat diplomele. 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop berbec
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close