x close

Hoţii au "lucrat" şi în noaptea de Revelion: Au furat din casa unei femei peste 56.000 lei

de Antena3.ro    |    02 Ian 2012   •   17:35
Hoţii au "lucrat" şi în noaptea de Revelion: Au furat din casa unei femei peste 56.000 lei 429 Foto: therealstevegray.com

O femeie din municipiul Vatra Dornei a sesizat, duminică, Poliţia, că în noaptea de Revelion, în timp ce se afla la un restaurant din localitate, i-a fost spartă locuinţa. Potrivit Mediafax, din apartament au fost furaţi bani şi bijuterii, prejudiciul fiind de peste 56.000 de lei.
   
Potrivit primelor verificări, s-a stabilit că femeia a plecat de acasă în jurul orei 21.45, împreună cu ginerele şi fiica sa, la un restaurant din localitate unde a participat la petrecerea de Revelion.
   
Revenind acasă în jurul orei 04.20, femeia a constatat că geamul de la dormitorul său era întredeschis, iar în cameră existau urme de răvăşire, motiv pentru care a verificat o geantă pe care o lăsase într-un dulap. Ulterior, ea a descoperit că din geantă i-au fost furaţi 30.100 lei, 4.195 euro şi 2.000 de dolari.
   
De asemenea, i-au fost furate trei inele din aur, în greutate totală de zece grame, în valoare de 1.900 de lei, valoarea totală a prejudiciului fiind de circa 56.765 de lei.
   
Poliţiştii suceveni fac cercetări în acest caz pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati