Antena 3 CNN Actualitate Iaşi. Doi tineri au murit în urma unui accident rutier violent

Iaşi. Doi tineri au murit în urma unui accident rutier violent

Iaşi. Doi tineri au murit în urma unui accident rutier violent
Sursa foto: Foto: INTACT Images
08 Sep 2012   •   19:28

Doi tineri din Bacău au murit, sâmbătă, într-un accident petrecut în localitatea ieşeană Ruginoasa, după ce autoutilitara în care se aflau s-a izbit de un copac, primele cercetări ale poliţiştilor indicând faptul că şoferul a adormit la volan, conform Mediafax.
   
Accidentul s-a petrecut în jurul orei 4.00, pe raza localităţii ieşene Ruginoasa, autoutilitara marca Fiat fiind condusă de un tânăr în vârstă de 27 de ani. În maşină se afla şi o tânără, de 22 de ani, ambele persoane fiind originare din Bacău.
   
Primele cercetări ale poliţiştilor indică faptul că şoferul ar fi adormit la volan, iar autoutilitara a intrat pe contrasens, izbindu-se de un copac aflat pe marginea drumului.
   
În urma impactului, cei doi tineri au decedat pe loc.
   
Un paznic la o firmă din zona în care a avut loc accidentul a povestit că a văzut cum autoutilitara a intrat cu viteză în curbă, apoi a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de copac.
   
Bărbatul a spus că autoutilitara nu a frânat deloc şi că imediat după impact a fugit spre locul accidentului, însă cei doi pasageri erau deja morţi.
   
Pentru scoaterea lor din maşină a fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare.
   
Poliţiştii rutieră continuă cercetările pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close