Antena 3 CNN Actualitate Icon of the Seas, cea mai mare navă de croazieră din lume are opt "cartiere" la bord

Icon of the Seas, cea mai mare navă de croazieră din lume are opt "cartiere" la bord

Icon of the Seas, cea mai mare navă de croazieră din lume, va porni în prima sa călătorie pe 27 ianuarie 2024. Nava de lux este de cinci ori mai mare decâ Titanicul şi are la bord opt "cartiere".

Icon of the Seas, cea mai mare navă de croazieră din lume are opt "cartiere" la bord
Sursa foto: Profimedia Images
de Alin Tarnovschi    |    16 Ian 2024   •   11:47

Cea mai nouă navă a Royal Caribbean, denumită "Icon of the Seas", se va îmbarca în prima sa călătorie pe 27 ianuarie 2024.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi găsi imagini cu cea mai mare navă de croazieră din lume

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Acesta va depăși 'Wonder of the Seas', un alt vas de croazieră al Royal Caribbean care deține în prezent titlul de cel mai mare vas din lume.

Icon of the Seas are 18 punți pentru pasageri, șapte piscine și peste 40 de restaurante și baruri la bord. Are o capacitate de 5.610 persoane la bord și un tonaj brut de 250.800 de persoane.

Nava de lux are, de asemenea, opt "cartiere" la bord, fiecare cu propriile experiențe distincte, divertisment și opțiuni de mâncare și băutură. Cu gândul de a doborî recorduri, aceste cartiere dețin o serie de premiere: Thrill Island prezintă cel mai mare parc acvatic de pe o navă de croazieră, primul tobogan cu cădere liberă deschis pe mare și un tobogan de cădere care este cel mai înalt din industrie.

Pe navă se află, de asemenea, Chill Island, cu piscine cu vedere la ocean și un bar de cocktailuri, dar și The Hideaway, care găzduiește prima piscină infinită suspendată de pe mare, înconjurată de o terasă la soare pe mai multe niveluri, completată cu hidromasaje și un bar pe plajă.

Icon of the Seas va naviga pe tot parcursul anului din Miami până în Bahamas

Croaziera este axată pe familie, cu introducerea noului Family Infinite Balcony și a Suitei Familiale Surfside, precum și a Ultimate Family Townhouse, completată cu o cutie poștală și un gard alb.

Icon of the Seas va naviga în croaziere de șapte nopți pe tot parcursul anului din Miami, fiecare itinerariu cu oprire la CocoCay din Bahamas. Va fi prima navă a companiei cu tehnologie cu celule de combustie, alimentată cu gaz natural lichefiat (combustibil cu ardere curată), ceea ce o face cea mai durabilă navă a companiei până în prezent.

×
Subiecte în articol: Icon of the Seas
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close