Antena 3 CNN Actualitate Imaginea care îngrozeşte generaţia Z: Aşa arăta un chef din anii '80!

Imaginea care îngrozeşte generaţia Z: Aşa arăta un chef din anii '80!

Simplitatea definește cel mai bine petrecerile care aveau loc în anii '80. Meniurile se bazau doar pe sandvișurile cu salam, iar ținuta nu era cu nimic mai diferită față de cea de zi cu zi.

Imaginea care îngrozeşte generaţia Z: Aşa arăta un chef din anii '80!
Sursa foto: stiridecluj.ro
de Alexandra Axinia    |    16 Mai 2023   •   15:31

Pentru că nu erau telefoane smart și nici foarte multe aparate foto, petrecerile anilor '80 nu se prea regăsesc printre fotografii. Totuși, memoria colectivă a păstrat unele imagini care vor dispărea o dată cu cei care au trăit acele amintiri.

Petrecerile anilor trecuți se țineau în apartamente, iar oamenii mâncau sandvișurile aduse de fiecare, cu salam, brânză rasă și castraveți tăiați felii.

Conform Știri de Cluj, atmosfera era asigurată de magnetofoanele și celebrele benzi care erau aduse în cutii, fiind mai voluminoase.

Nici vestimentația nu era o problemă pentru petrecăreți. Important era să ai o pereche de blugi. Un element vestimentar cu care puteai să atragi toată atenția era papucii. Adidașii aduși din străinătate reprezentatu o raritate. 

Citește și: Se caută familii care să locuiască în case ale Muzeul Satului Bănățean. Ce condiţii trebuie să îndeplinească

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: petrecere anii 80
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close