Antena 3 CNN Actualitate Imagini din dosarul fostului șef DIPI. Ce a găsit DIICOT la locul ritualurilor șamanice

Imagini din dosarul fostului șef DIPI. Ce a găsit DIICOT la locul ritualurilor șamanice

Avem primele imagini surprinse de anchetatori în clinica în care fostul şef al serviciului secret din Ministerul de Interne, Gelu Oltean, şi iubita lui, ar fi folosit substanţe interzise, în timpul unor presupuse şedinţe de purificare spirituală.

Imagini din dosarul fostului șef DIPI. Ce a găsit DIICOT la locul ritualurilor șamanice
16 Dec 2019   •   16:09

În imagini poate fi văzută o sală, în care se presupune că aveau loc aceste şedinţe. Potrivit unor surse, substanţele erau aduse din America de Sud, unde sunt folosite de şamani în diverse ritualuri. O astfel de "excursie spirituală", în Peru sau Brazilia, costă de la 4.000 de euro în sus. 

Surse susţin că în clinica din judeţul Dâmboviţa, procedurile costau doar în jur de 500 de euro.

Gelu Oltean, fostul șef al DGIPI (Direcția de protecție internă, fostul serviciu secret al Ministerului de Interne), a fost reținut duminică de procurorii DIICOT Brașov într-un dosar de trafic și consum de droguri. Olteanu ar fi organizat într-o casă din judeţul Dâmboviţa reuniuni de consum de droguri, inclusiv DMT, un drog puternic halucinogen şi considerat de mare risc, fiecare persoană participantă plătind în jur de 500 de euro. La aceste reuniuni de consum de droguri ar fi participat uneori şi zeci de persoane. Cei trei au fost arestaţi preventiv, după ce au fost prezentaţi unei instanţe din judeţul Braşov, au mai precizat sursele menţionate.

Imagini din dosarul fostului șef DIPI. Ce a găsit DIICOT în locul ritualurilor șamanice

 


 

×
Subiecte în articol: Gelu Olteanu Dambovita Brazilia Peru DIICOT
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close