Antena 3 CNN Actualitate Imagini de la finalul unor percheziții la două familii din Giurgiu care și-au terorizat vecinii, în 2019

Imagini de la finalul unor percheziții la două familii din Giurgiu care și-au terorizat vecinii, în 2019

Zeci de tineri care au terorizat o întreagă comună din Giurgiu au fost imobilizați, încătușați și apoi puși la pământ, după mai multe percheziții efectuate în anul 2019, în Ghimpați, Giurgiu.

Imagini de la finalul unor percheziții la două familii din Giurgiu care și-au terorizat vecinii, în 2019
Sursa foto: Facebook / Marian Godină
20 Apr 2020   •   17:05

Actualizare. Inițial, imaginile au fost prezentate ca fiind de la finalul scandalului din Săcele, Brașov, produs ieri, 19 aprilie 2020, însă ulterior, Marian Godină a explicat că imaginile sunt filmate în anul 2019, în Giurgiu, la finalul unor percheziții.

"Imaginile sunt din anul 2019, de la perchezițiile efectuate de către polițiștii din cadrul IPJ Giurgiu la două familii din comuna Ghimpați, județul Giurgiu care au semănat teroare în comunitate prin conflictele stradale pe care le-au provocat", a scris Marian Godină în postarea de pe Facebook.

Astăzi, opt persoane au fost reținut sub acuzațiile de tentativă de omor, încăierare și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Scandalul a izbucnit, ieri, 19 aprilie 2020, în cartierul Gârcini din Săcele, județul Brașov, într-o comunitate de romi, chiar în prima zi de Paște.

După ce au consumat alcool, între zeci de tineri a izbucnit un conflict, iar unul dintre ei a încercat să intre în plin cu mașina în grupul rival.

Ulterior, mai mulți tineri înarmați cu bâte, lopeți și furci au înconjurat mașina și l-au lovit pe șofer până l-au lăsat inconștient.

×
Subiecte în articol: Sacele
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close