Antena 3 CNN Actualitate Imagini de la lansarea cărții poliţistului Marian Godină. Dacian Cioloș participă la eveniment

Imagini de la lansarea cărții poliţistului Marian Godină. Dacian Cioloș participă la eveniment

Imagini de la lansarea cărții poliţistului Marian Godină. Dacian Cioloș participă la eveniment
24 Feb 2016   •   18:45

Premierul Dacian Cioloș a participat, miercuri seară, la lansarea cărții poliţistului Marian Godină, din Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”, din București. Dacian Cioloș a fost filmat de jurnaliștii prezenți la eveniment la intrarea în sediul Bibliotecii.


”Mi-am dorit ca prin această carte să aduc o schimbare. Și deja, la scurt timp de la publicarea ei, constat că s-a produs schimbarea. Îmi stau dovadă sutele de mesaje pe care le primesc. Sunt oameni care îmi spun că și-au schimbat radical percepția despre polițiști”, a spus Marian Godină, în discursul său.

Polițistul braşovean Marian Godină atras simpatia multor români în urma postărilor din mediul online, care redau episoade amuzante din experiența de polițist la „Rutieră”.

”Despre <> vă pot spune că este o carte care vă va trece cu siguranță prin toate stările. Vă va întrista, veți râde cu lacrimi, vă va amuza, veți regreta (nu că ați cumpărat-o), vă va provoca milă, revoltă, veți râde iar. Cu siguranță vă va antrena toți mușchii mimicii”, declara Marian Godină despre cartea sa, în urmă cu câteva săptămâni.

×
Subiecte în articol: Marian Godina
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close