Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini cu presupușii criminali când scăpau de cadavrul italianului găsit carbonizat la Măgurele

Primele imagini cu presupușii criminali când scăpau de cadavrul italianului găsit carbonizat la Măgurele

Cei doi presupuși criminali ai bărbatului care a fost găsit carbonizat pe un câmp din Măgurele au fost surprinși pe camerele de filmare cărând cadavrul italianului. Imaginile au fost obținute în exclusivitate de Antena 3.

Primele imagini cu presupușii criminali când scăpau de cadavrul italianului găsit carbonizat la Măgurele
Sursa foto: Antena 3
de Carmina Pricopie    |    11 Mai 2022   •   12:08

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede clar cum principalii suspecți ai acestei crime cară mai multe bagaje în care se afla trupul cetățeanului italian. Bărbatul și femeia au coborât în fața blocului în jurul orei 1.45 dimineața, pe 7 mai.

În momentul în care cei doi au vrut să ducă bagajele în care se afla trupul tranșat al bărbatului, un taxi a oprit în dreptul blocului, moment în care s-au speriat și s-au retras.

După ce mașina de taxi a plecat, cei doi au reluat transportarea bagajelor voluminoase în mașina italianului, care era parcată în lateralul blocului. Se poate orbserva că bărbatul întâmpină dificultăți în ridicarea geamantanelor.

Citește și: Ei sunt suspecții principali în crima de la Măgurele! Ce au spus în fața anchetatorilor

Primele imagini cu presupușii criminali când scăpau de cadavrul italianului găsit carbonizat la Măgurele, în video:

Anchetatorii au aflat că victima a fost ucisă într-un bloc din Sectorul 5 al Capitalei și abia apoi cadavrul a fost pus în mașină și dus în câmpul de la Măgurele, acolo unde a fost incendiat.

Menajera italianului a sunat la numărul unic de urgenţă 112 după ce a văzut ştirea la televizor şi a făcut conexiune cu dispariţia italianului, dar şi cu marca maşinii găsite incendiate pe câmpul de lângă Măgurele.

×
Subiecte în articol: criminali cadavru
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close