Antena 3 CNN Actualitate Ei sunt suspecții principali în crima de la Măgurele! Ce au spus în fața anchetatorilor

Ei sunt suspecții principali în crima de la Măgurele! Ce au spus în fața anchetatorilor

Polițiștii au reținut două persoane suspecte în cazul crimei din Măgurele. Vorbim despre iubita afaceristului italian ucis și fostul soț al femeii.

Ei sunt suspecții principali în crima de la Măgurele! Ce au spus în fața anchetatorilor
de Carmina Pricopie    |    11 Mai 2022   •   10:09

Anchetatorii au mai aflat, totodată, și că victima a fost ucisă într-un bloc din Sectorul 5 al Capitalei și abia apoi cadavrul a fost pus în mașină și dus în câmpul de la Măgurele, acolo unde a fost și incendiat.

Cei doi indivizi, principalii suspecți ai crimei, sunt cei pe care camerele de supraveghere i-au filmat în acea dimineață. Aceștia tocmai plecau de la locul crimei.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, cei doi au plecat de acolo cu un autobuz, spre casă.

Aceștia locuiesc în Sectorul 5 al capitalei, într-o zonă rău famată.

Cuplul, în vârstă de 23, respectiv 27 de ani, comiseseră crimă chiar în apartamentul în care locuiau cu cei doi copii de șase și de patru ani, un băiețel și o fetiță.

Copiii sunt acum în grija celor de la Protecția Copilului.

În fața anchetatorilor bărbatul a povestit mai mult din ceea ce s-a întâmplat, însă femeia nu a vrut să recunoască nimic.

Se pare că bărbatul era gelos pe relația pe care tânăra o avusese în trecut cu cetățeanul italian. 

Potrivit declarațiilor date de el, crima s-ar fi petrecut chiar în apartamentul în care locuia alături de iubita lui. Ulterior, au pus cadavrul în portbagajul mașinii și l-au transportat pe câmpul de la Măgurele. 

Din primele informații se pare că bărbatul este o mai veche cunoștință a polițiștilor. 

Cel mai probabil, astăzi, cei doi vor fi duși la Tribunalul Ilfov cu propunere de arestare preventivă. 

Un cadavru carbonizat a fost găsit sâmbătă dimineața în apropiere de București, într-o mașină.

Descoperire macabră în apropierea Capitalei. A fost găsită o mașină incendiată ce conținea rămășite umane carbonizate, tranșate în portbagaj. 

Focul a fost observat de un bărbat care a sunat la 112. Mașina nu avea numere de înmatriculare şi în interior a fost descoperit un craniu și mai multe oase în portbagajul automobilului.

Rămășițele umane descoperite au fost strânse și trimise la Institutul de Medicină Legală pentru analize amănunțite. Anchetatorii cred că ar fi vorba despre o crima întrucât craniul avea urme de lovituri cu un corp dur.

Bărbatul omorât ar fi un cetățean italian care avea afaceri în Giurgiu. Cea care a sunat la 112 a fost menajera bărbatului, după ce acesta nu a fost de găsit zile întregi.

Până acum se ştie doar că bărbatul ar fi avut o iubită româncă.

Menajera italianului a sunat la numărul unic de urgenţă 112 după ce a văzut ştirea la televizor şi a făcut conexiune cu dispariţia italianului, dar şi cu marca maşinii găsite incendiate pe câmpul de lângă Măgurele.

 

 

×
Subiecte în articol: Magurele crima
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close