Antena 3 CNN Actualitate Imagini revoltătoare de pe litoral. Horă de zeci de minute în fața unei terase din Eforie Nord

Imagini revoltătoare de pe litoral. Horă de zeci de minute în fața unei terase din Eforie Nord

Deși numărul cazurilor de coronavirus a explodat de la o zi la alta, românii parcă ar trăi în alt film. Imaginile revoltătoare surprinse la o terasă din Eforie Nord, unde mai mulți turiști sunt prinși în horă, arată că distracția bate frica românilor petrecăreți.

Imagini revoltătoare de pe litoral. Horă de zeci de minute în fața unei terase din Eforie Nord
de Maria Sabu    |    25 Iul 2020   •   15:00

Zeci de oameni au fost surprinși dansând o sârbă pe mijlocul drumului, prinși de mână, fără distanțarea legală, iar muzica a fost asigurată de la o terasă din apropeire.

Nu este pentru prima dată când românii încalcă regulile de distanțare socială. Un episod similar a avut loc în urmă cu puțin timp, dar de data aceasta în Mamaia. Și acolo, românii petrecăreți s-au prins în horă și au dansat fără să le pese de perioada critică în care ne aflăm.

Record de infectări cu coronavirus și de teste

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.284 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. 

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 1.087.783 de teste. Dintre acestea 22.511 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 13.182 în baza definiției de caz și a protocolului medical, iar 9.329 la cerere. De asemenea, de la ultima informare făcută de GCS, au fost raportate și rezultatele a 11.616 de teste prelucrate anterior ultimelor 24 de ore și transmise până la data de 25 iulie.

×
Subiecte în articol: Eforie Nord terase HORA
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close