Antena 3 CNN Actualitate Imagini exclusive cu Ilinca Simion în rochie de mireasă | Cum va arăta soția lui George Simion în ziua nunţii

Imagini exclusive cu Ilinca Simion în rochie de mireasă | Cum va arăta soția lui George Simion în ziua nunţii

George Simion a trimis în exclusivitate redacției Antena 3, imagini cu costumul său de mire și rochia de mireasă a soției sale pe care le vor purta sâmbătă, la nunta acestora din comuna Măciuca, unde sunt invitate 10.000 de persoane.

Imagini exclusive cu Ilinca Simion în rochie de mireasă | Cum va arăta soția lui George Simion în ziua nunţii
Sursa foto: Antena 3
de Ioana Mircea    |    Andreea Borboros    |    26 Aug 2022   •   22:26

Politicianul George Simion se va căsători sâmbătă împreună cu aleasa inimii sale, Ilinca Munteanu.

La nunta care va avea loc în satul Oveselu, din comuna Măciuca, județul Vrancea vor fi prezenți peste 10.000 de invitați, iar accesul se va face pe bază de brățară potrivit liderului partidului AUR.

Acesta a trimis în exclusivitate redacției Antena 3, imagini în care este surprins alături de soția sa în îmbrăcămintea pe care o vor purta amândoi în ziua marelui eveniment.

Tema nunții este tradițional românească, așadar și costumația celor doi miri va fi în stilul portului tradițional românesc.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"O să fie un costum tradiţional din zona Vrancei. L-am făcut la un atelier specializat. O să avem şi  balţi de paie, o să avem şi toate elementele dintr-o nuntă de acum 100-150 de ani. Luna de miere o să o facem în Maramureş. Am primit invitații în Ţara Lăpuşului, la Săpânţa, Transalpina şi Transfăgărăşan", a declarat în urmă cu ceva timp Geroge Simion.

×
Subiecte în articol: Geroge Simion nunta
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close