Antena 3 CNN Actualitate Imagini cutremurătoare! Cum arată secția ATI COVID a Spitalului Județean Piatra Neamț după ce a luat foc

Imagini cutremurătoare! Cum arată secția ATI COVID a Spitalului Județean Piatra Neamț după ce a luat foc

10 persoane au murit în urma unui incendiu la secția ATI COVID a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. Medicul de gardă este în stare gravă și va fi transferat la Iași. Un alt medic este rănit și alte două asistente care erau pe tură.

Imagini cutremurătoare! Cum arată secția ATI COVID a Spitalului Județean Piatra Neamț după ce a luat foc
de Andreea Cigolea    |    14 Noi 2020   •   22:18

Imaginile din interior sunt cu adevărat șocante. 

Medicul de gardă care a încercat să-i salveze pe pacienți a suferit multiple arusri cu arsuri și va fi transferat la Spitalul Judetan din Iași.

2 medici răniți + 2 asistente


- medicul de pe ATI cu 80% arsuri - cele de gradul 4 pe mâini
- al doilea medic cu arsuri pe mâini
- asistente rănite, în stare stabilă

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Spitalul Județean, incendiul a izbucnit în jurul orei 18:30, iar la secția de terapie intensivă erau internate 16 persoane.

La spitalul din Piatra Neamț vor ajunge o autospecială pentru transport victime multiple și două ambulanțe SMURD cu medic de la Neamț, o autospecială pentru transport victime multiple și două ambulanțe SMURD cu medic de la Iași, o autospecială pentru transport victime multiple de la Bacău, o autospecială pentru transport victime multiple de la Suceava și nouă ambulanțe tip B de la Servicul Județean Neamț.

Incendiul a izbucnit la etajul al doilea, în secția ATI. Deocamdată nu se cunoaște cauza incendiului.

Incendiu catastrofal la Secţia ATI COVID a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamţ. 10 morţi!

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, în secția ATI COVID Piatra-Neamț în timp ce în secție se aflau 15 pacienți în stare critică, ventilați mecanic. În secţia ATI a Spitalului COVID erau 15 internati, dintre care 10 au murit.

Mariana-Irina Popa, purtător de cuvânt ISU Neamţ: "Incendiul s-a produs la etajul 2, în clădirea principală, unde funcţionează UPU. Au rezultat, în urma incendiului, 10 decedaţi. 8 persoane aflate în salonul alăturat au fost evacuate. Cei evacuaţi sunt pacienţi." 

×
Subiecte în articol: Piatra Neamț
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close