Antena 3 CNN Actualitate Imaginile flagrantului din cazul Băsescu-Bercea ar putea fi urmărite de magistraţi

Imaginile flagrantului din cazul Băsescu-Bercea ar putea fi urmărite de magistraţi

Imaginile flagrantului din cazul Băsescu-Bercea ar putea fi urmărite de magistraţi
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    16 Iun 2015   •   14:02
Imaginile cu flagrantul când familia lui Bercea Mondial încerca să-şi recupereze banii de la Mircea Băsescu ar putea fi vizionate astăzi în instanţă. 
 
Solicitarea a venit de la Izaura, fiica lui Sandu Anghel. 
 
La Tribunalul Constanţa se judecă un nou termen în dosarul mitei pe care Bercea i-ar fi dat-o fratelui preşedintelui Băsescu, pentru a interveni în justiţie. 
 
Mircea Băsescu a ajuns din nou în faţa instanţei în dosarul mitei pe care ar fi luat-o de la Bercea Mondial pentru a interveni în justiţie. 

Tot astăzi va fi audiat şi şoferul lui Marian Căpăţână, intermediarul şpăgii. Acesta  a asitat la numărarea banilor care ar fi ajuns la Mircea Băsescu. 
 
VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie

Pe 20 iunie, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, hotărâre pe care apărătorul lui a contestat-o la Curtea de Apel.

Pe 26 noiembrie, Curtea de Apel Constanţa a decis ca Mircea Băsescu, aflat în arest preventiv din 20 iunie, să fie judecat în arest la domiciliu, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial. Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul lui Marian Căpăţână, judecat în acelaşi dosar.
 

×
Subiecte în articol: mircea basescu Bercea Mondial
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close