Antena 3 CNN Actualitate IMUNITATEA lui Traian Băsescu, apărată de Curtea Constituţională într-un dosar de şantaj

IMUNITATEA lui Traian Băsescu, apărată de Curtea Constituţională într-un dosar de şantaj

IMUNITATEA lui Traian Băsescu, apărată de Curtea Constituţională într-un dosar de şantaj
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Noi 2014   •   13:30
UPDATE 13.30 - Judecătorii Curţii Constituţionale au respins cu unanimitate de voturi sesizarea Instanţei Supreme referitoare la suspendarea urmăririi penale a preşedintelui Traian Băsescu, în dosarul de şantaj deschis la sesizarea senatoarei Gabriela Firea.

Ştire iniţială 09.21
Judecătorii Curţii Constituţionale iau în discuţie astăzi imunitatea preşedintelui Traina Băsescu. Mai exact, vor analiza sesizarea Instanţei Supreme referitoare la suspendarea urmăririi penale a preşedintelui în dosarul de şantaj deschis de Gabriela Firea.

Senatorul PSD Gabriela Firea a depus, la începutul lunii aprilie, la Parchetul ICCJ, o plângere penală pe numele preşedintelui Traian Băsescu, pentru ameninţare şi şantaj, după ce acesta i-a transmis, la un post de televiziune, că s-ar putea să nu-şi mai găsească soţul acasă, dacă nu stă în banca ei.

Scandalul şantajului Băsescu-Firea ia amploare. Preşedintele îi spune lui Pandele ce DOSAR îl aşteaptă

În 18 aprilie, Parchetul General a suspendat cercetările în dosarul în care senatorul Gabriela Firea îl acuză pe Traian Băsescu de şantaj, pe motiv că preşedintele beneficiază de imunitate.

Iată plângerea penală depusă de Gabriela Firea împotriva lui Traian Băsescu

Avertizarea preşedintelui vine la câteva zile după ce Gabriela Firea, membru al Comisiei Nana, a declarat că tranzacţia prin care fiica preşedintelui a pus mâna pe moşia din Călăraşi ar fi nulă.

×
Subiecte în articol: CCR
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close